AUTOMOBILI U RAZMERI

IMG_0648.jpg
IMG_0649.jpg
IMG_0651.jpg

Razmera je 1:43
Od mercedesa me zanima 123 i 124, sem toga mi treba plavi trabant 601, mini morris (tu bih jako voleo mr bean ili slicne boje varijantu), reliant regal, zastava 10, seat cordoba itd
Uvek su mi interesantni stari fiatovi i alfini modeli, verovatno cemo moci nesto da uklopimo za razmenu...

Razmera je 1:43
Od mercedesa me zanima 123 i 124, sem toga mi treba plavi trabant 601, mini morris (tu bih jako voleo mr bean ili slicne boje varijantu), reliant regal, zastava 10, seat cordoba itd
Uvek su mi interesantni stari fiatovi i alfini modeli, verovatno cemo moci nesto da uklopimo za razmenu...

Na zalost...od toga sto trazis nemam skoro nista...z:( A ovaj Mercedes mi se bas svidja...imam u stvari jedan Fiat 500F u razmeri 1:24...sutra cu postaviti slike...ako ne onda da se dogovorimo oko cene za Mercedesa?

Evo jos nekih za prodaju ili razmenu...
SSA53202.jpg
SSA53203.jpg

Benne Carriere "Majorette" made in france razmera 1:100
SSA53205.jpg
SSA53204.jpg

S leva na desno:
1.Mercedes Unimog U1700 "Siku"
2.Long Haul "Matchbox" 1979
3.Long Haul "Matchbox" 1979
4.Leyland Titan "Matchbox" 1981 1:124
5.The Londoner "Matchbox" 1972

Volvo kamioncici... takave ima moj drugar i dobro ga sluze.. zaradjuje gomile novca posto prevozi neki materijal sa istim... jako su kvalitetni :)

Meni se ovaj bas svidja...samo mi zao sto nemam kutiju od njega...jer sam kao klinac kad sam kupovao modele,morao da bacam kutije i krijem modele po dzepovima jakni,po rancevima da me moji ne bi grdili..."sine jel ti zato mi dajemo pare za uzinu?"...z:lol:

Koja je cena zis-a i pezoa,ako nije tajna i ko je proizvodjac.

ZIS košta malo manje od 6 evra sa časopisom, inače izlaze dva puta mesečno i veoma se teško nabavljaju. Meni nabavlja jedan prijatelj inspektor iz Krajove, ostavlja mu jedna žena na koisku. A pežo, odnosno Norev modeli 1:54 koštaju oko 2,7 evra. Zis je DeAgostinijevo novinsko izdanje a proizvodie ih kao i sve drugo kinezi, valjda se firma zove IXO moels jer ispod ne piše ništa.

Back