acajagodinac85
Primećen član
- Poruka
- 928
Aco,Fiat je super...mogla bi jos neka njegova slicica.
Moze braticu,sada sam na posao,kada dodjem kuci bice slika.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aco,Fiat je super...mogla bi jos neka njegova slicica.

Nudio sam ja na forumu reno 30 norev pre nekog vremena, mogao si ga dobiti na poklon, meni se ne svidja ni malo...
Ja sam bio odavno mali,ranih sedamdesetih,neznam koje si ti godiste.Do 90-te je imalo sta da se kupi,a od devedesete katastrofa.Ja kada sam bio klinac dobijao sam one budjave kineske autice na poklon, i to se secam da sam se bas odusevio kada sam dobio neki kome se otvaraju vrata...
Nista od toga nije bilo vredno cuvanja.
Jedino sto sam dobio od majke Audi quatro Burago i Volgu Gaz od oca, ali sam ih toliko razdrndao u detinjstvu da mi je trebalo godinu dana da nadjem i zamenim sve polomljene i izgubljene delove, a o ostecenjima na farbi da ne pricam...
Ja imam sliku kad sam bio beba,a u pozadini se vidi BMW trojka E21,crvena,verzija za trke,plasticna,mislim da je razmera bila negde oko 1:18.Ali su joj vrata bila polomljena a i tockovi...http://assets.speedhunters.com/Images/Rod 2010/Car Features/Jagermeister/IMG_6475.jpg ..isti takav.

ubi me ako mogu da se setim.A seticete se vi.
slikacu ga da ti pokazem popodne.

Ne zamerite ipak ja imam 41 godinu.
Imam jednog bmw-a 750 ,star model,ali me nervira sto je razmera 1/32.To je bmw iz serie o jems bondu.Poznata firma ime dobila po kucetu britanske kraljice,ubi me ako mogu da se setim.A seticete se vi.

Imam jednog bmw-a 750 ,star model,ali me nervira sto je razmera 1/32.To je bmw iz serie o jems bondu.Poznata firma ime dobila po kucetu britanske kraljice,ubi me ako mogu da se setim.A seticete se vi.
po kucetu?? oO prvi put cujem za tako nesto majke mi
http://www.corgi.co.uk/ -to je njihov sajt,tu imas corgi modele.
http://www.corgicorner.com/images/pembroke.jpg -a po tom kucetu je firma dobila ime
hvala na obavestenju po kucetu?? oO prvi put cujem za tako nesto majke mi
86Ja sam bio odavno mali,ranih sedamdesetih,neznam koje si ti godiste.Do 90-te je imalo sta da se kupi,a od devedesete katastrofa.
, Ja dete a ono rat, sankcije, gladovanje, ko je tada mislio o auticima za decu...Da,firma CORGI je dobila ime po kucetu kraljice Elizabete.Isto tako firmu NOREV su stvorila braca VERON.Procitaj VERON naopacke dobices ime firme.Ima dosta stvari koje bi trebalo da se znaju,naprimer,opruge na tockovima,otvaranje vrata,gepeka,poklopca motora,enterijer,je prva uredila firma SOLIDO,koju je stvorio francuz Vezlija 1932 god.U to vreme nastali su i MEKANO,MERKJURI,POLITOIS,MEBETOIS,RIO,BRUM.Eto je ono sto mene najvise zanima,modeli proizvodjaca koji vise nepostoje ili stari modeli ovih koji jos rade.

Aco...kad ce te slike BMW-a i Fiata?![]()

Malo MEBETOYS 1\43.1.FIAT 126 2.ALFAROMEO JR ZAGATO.a evo i BMW 750 I JEMES BOND corgi 1\32.Treba mu farbanje.Pogledajte prilog 219000Pogledajte prilog 219001Pogledajte prilog 219002Pogledajte prilog 219003
A ovo je poklon iz engleske,reklamni model za castrol ulje ford t firme LLEDO.Pogledajte prilog 219009Pogledajte prilog 219010Pogledajte prilog 219011