AUTOMOBILI U RAZMERI

Sem vec postavljenih, imam jos dva noviteta za zamenu-prodaju,
Citroen dyane 1:60 Corgi

originalslika-5360605.jpg

originalslika-5360606.jpg

Peugeot 205 GTI 1:53 Majorete

http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=9022&attachmentid=206510

Poslednja izmena:
Konacno i ja da Vam se pridruzim i ako vec duze vreme pratim sta se desava na forumu.Spadam medju mladje kolekcionare (imam 23 god.),a skupljanjem modela sam poceo da se bavim slucajno.Gledao sam jednu emisiju o kolekcionarima na tv-u i poceo sa ovim hobijem,negde pri kraju osnovne skole.Tada sam kupovao sta sam nalazio,posto kod nas tada nije bilo nekog izbora (Maisto,Bburago..) a ni danas nije bolja situacija.Zamolio bih nekog da mi malo detaljnije objasni kako poruciti preko ebay-a posto sam primetio neke modele po povoljnim cenama (kako naruciti,oko placanja uslovi,troskovi itd.) Ah da...uskoro cu postaviti neke modele iz moje kolekcije (najvise 1:43 modeli),samo da ih malo sredim i uslikam...pozdrav svima...:)

Dobrodosao na forum.

Ne znam bas nesto detaljno da ti objasnim oko kupovine na E-bay,ali znam da mors imati karticu za placanje (Pay pal,ili neku sl),srecu da te nasi carinici ne oderu ili 3 najbolja varijanta nekog u preko grane ko ti moze poruciti pa ti poslati u Srbiju.

E da odakle si iz kog grada?

Hvala puno na dobrodoslici.
Iz Beograda sam...evo i nekoliko modela iz moje kolekcije.Volskwagen Golf 1,Mercedes W116, Ford Granada (ova tri modela sam kupio u Bugarskoj,u Metro-u 2004-e god.ako se secam,proizvodjac GAMA,na kutijama pise "made in bulgaria" a na Ford Granadi jedva vidljivo pise "MADE IN WESTERN GERMANY")...postavicu jos slika,samo da nadjem vremena da uslikam ostale modele.
attachment.php
[/IMG]
attachment.php
[/IMG]
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Uzeo sam ih 2004-e godine,u Bugarskoj u Metro Cash & Carry-u,ne mogu tacno da se setim cene,znam da sam imao neki popust...inace,bilo je jos zanimljivih modela,npr.Porsche 924 koji je imao malu polugicu sa donje strane pomocu koje mu se izvlace farovi.

Back