Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bio je na rasprodaji 5$ sa sve taksom. . . Ja otisao da trazim 612 i naletim nanjega, on jedini ostao. . . I reko sto da ne uzmem, cena-kvalitet je odlicna Nema plasticnu kutiju vec samo postolje, farba je malo deblja ali sve u svemu za 5$ dosta muzike
Ako udes u BP opgledaj http://www.hokimodell.hu/ neki kazu da su malo skuplji ali imaju dosta stvari u ponodu, pogotovu iz istocne evrope. Nalaze se kad ides od oktogona juzno prvi ili drugi cosak, sa leve strane, prekoputa Pizze Hut (koja je desno). Takodje imas jednu prodavnicu modela u Lurdi Haz ali ne znam dal i jos postoji ili ne. Tamo sam poslednji put bio 2007-8. Sa srecom! E da, dok su u BP obavezno svrati i u Gerberaund u centru. to je greota propustiti u BP
Odlican, meni mozda i najomiljeniji BMW-ov model Jos da je crn Imam ponudu za crnog, ali sada sam skroz u drugim kolekcionarskim vodama. . . mada videcemo