AUTOMOBILI U RAZMERI

Moji noviteti:) slike nisu moje. . .

156676.jpg

T1VW4sXipCXXcuMBPX_115938.jpg

Evo i mog noviteta :)
I jeste Minichamos, pise na postolju, dilerska verzija. Nazalost auto ima mane. . . Sa vozaceve strane sve je savrseno, kao i unutrasnjost (cak su i ekrancic stavili) medjutim sa suvozaceve strane. . . Kao da je auto imao saobracajni udes. . . Male ogrebotine na prednjoj felni i kao da je auto "seo" celom duzinom, a i prednji far kao da ne stavljen navrat-nanos. . . Na moju srecu auto je ceo i nista nije polomljeno. Prvi auto koji sam morao da odsrafim, ali ne do kraja, da bi se uverio da prednji tocak nije otpao. . . sve u svemu razocaran sam sa stvarima na suvozacevoj strani, ali sa ostatkom sam zadovoljan. I zadnji farovi su jako lepo uradjeni i to me raduje. Inace u jednom ovakom sam se vozao 2009-e sa sestrom kad je gledala da kupi sebi kola, i zamlo da ga uzme medjutim smrdljivi dileri zeljni da oderu zensko stvorenje kad dodje da kupi kola su joj toliko zgadili Volvoa, da posle u inat nije htela da ga uzme. . .

Prilozi

• IMG_0139.jpg
    IMG_0139.jpg
    17,8 KB · Pregleda: 18
  • IMG_0140.jpg
    IMG_0140.jpg
    16,3 KB · Pregleda: 15
  • IMG_0142.jpg
    IMG_0142.jpg
    15,2 KB · Pregleda: 12
  • IMG_0143.jpg
    IMG_0143.jpg
    14,4 KB · Pregleda: 11
Gligi odlicni modeli.

Hvala;)

Evo i mog noviteta :)
I jeste Minichamos, pise na postolju, dilerska verzija. Nazalost auto ima mane. . . Sa vozaceve strane sve je savrseno, kao i unutrasnjost (cak su i ekrancic stavili) medjutim sa suvozaceve strane. . . Kao da je auto imao saobracajni udes. . . Male ogrebotine na prednjoj felni i kao da je auto "seo" celom duzinom, a i prednji far kao da ne stavljen navrat-nanos. . . Na moju srecu auto je ceo i nista nije polomljeno. Prvi auto koji sam morao da odsrafim, ali ne do kraja, da bi se uverio da prednji tocak nije otpao. . . sve u svemu razocaran sam sa stvarima na suvozacevoj strani, ali sa ostatkom sam zadovoljan. I zadnji farovi su jako lepo uradjeni i to me raduje. Inace u jednom ovakom sam se vozao 2009-e sa sestrom kad je gledala da kupi sebi kola, i zamlo da ga uzme medjutim smrdljivi dileri zeljni da oderu zensko stvorenje kad dodje da kupi kola su joj toliko zgadili Volvoa, da posle u inat nije htela da ga uzme. . .

Model je lep, a to za ostecenje. . . moraces da se naviknes;):)

Hvala Gligi :) Nadam se da necu morati da se naviknem na takve stvari jer mene to uzasno nervira. Kad vec izdvajam tolke pare na model onda on mora biti savrsen. . . Ovom sada recimo mogu da oprostim jer je ostatak auta fenomenalan i jer je kostao 15$, da ga vracam za novi jednostavno ne isplati mi se, jos 7$ za postarinu jednostavno nemam, a i ovako ce samo stajati u kutiji pa se ta druga strana nece ni videti :).

kod mene :
renault alpine A110 1:16
bugatti eb110 1:18
ferrari testa rossa iz '57 1:18
malaguti phantom 1:18

svi su bburago

edit
OTVORIO SAM GRUPU NA FB O MAKETAMA
MOGULI STAVIT VAŠE SLIKE ? A I NAPISAT CU CIJE SU MAKETE !!
izvinite zbog velikih slova staviosam da bude zapažljivo

Poslednja izmena:

Back