Pozdrav kolegama , čisto da se javim . Zaista sam se ovde nagledao lepih modela , čim bude nešto novo kod mene stavljam slike !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj na VW da skratis osovine,malo su presiroke,videces odmah ce bolje izgledati
Stampan su i u prvoj serji,a mana je sto nisu i zadnji branik ofarbali kao prednji pa moram da vijam nijansu boje
Gligi odlicni modeli.
Evo i mog noviteta
I jeste Minichamos, pise na postolju, dilerska verzija. Nazalost auto ima mane. . . Sa vozaceve strane sve je savrseno, kao i unutrasnjost (cak su i ekrancic stavili) medjutim sa suvozaceve strane. . . Kao da je auto imao saobracajni udes. . . Male ogrebotine na prednjoj felni i kao da je auto "seo" celom duzinom, a i prednji far kao da ne stavljen navrat-nanos. . . Na moju srecu auto je ceo i nista nije polomljeno. Prvi auto koji sam morao da odsrafim, ali ne do kraja, da bi se uverio da prednji tocak nije otpao. . . sve u svemu razocaran sam sa stvarima na suvozacevoj strani, ali sa ostatkom sam zadovoljan. I zadnji farovi su jako lepo uradjeni i to me raduje. Inace u jednom ovakom sam se vozao 2009-e sa sestrom kad je gledala da kupi sebi kola, i zamlo da ga uzme medjutim smrdljivi dileri zeljni da oderu zensko stvorenje kad dodje da kupi kola su joj toliko zgadili Volvoa, da posle u inat nije htela da ga uzme. . .