slave 68
Aktivan član
- Poruka
- 1.046
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja ovo radio, radio je jedan moj drugOn inace radi prepravke tj. farba kamione i buseve u semama raznih firmi ili po zelji, kao sto su ove moje
Ja sam restaurirao samo dva modela do sada, farbanje sam radio sa obicnim lakom u spreju koji imas u svakoj farbari i nije mi lose ispalo, ali nije to za modele
![]()
@ Gligi
Udoban i prostran, fin, velik ako treba sta poneti, ali opet mali kad treba parkirati, preglednost za medalju (jedan od najpreglednijih koje sam ikad imao prilike da vozim a da nije kabriolet), lagan za voznju i ide glatko ako treba da se vozi duze vremena nije nikakav problem, poslusan, u krivinama oce da se nagne, ali kad se naviknes ni ne osetis, zna biti zedan, nije bas neki sportak te nema bas neko ubrzanje i ako ima konja tako da ako naletis na zuto dodavanje gasa nece previse pomoci jer ce se ubrzanje osetiti tek kad prodjes raskrsnicu, voli da se druzi za mehanicarem, a zna i da predje poprilicno (oko 200000km bi trebao da uradi ko od sale). . . I lepo izgleda![]()
Pošteno govoreći, ja sa tim modelima nisam imao nekih problema a svi kvarovi su se dešavali mojom greškom.Sta je poznavalacSvaka cast Nedo pogodio si ga iz prve! Inace auto idalje vozam, i najveca zamerka mi je sto zna da brljavi te mu druzenje sa mehanicarem nije nepoznanica. Inace ovako problema sa njim nisam imao, nisam se nikad trkao (samo sam par puta stavio gas do daske da vidim koliko moze da postigne i ako se nevaram dogurao je do 150 i tu stao), a sto se tice nekog offroada i sl. ni tu se nisam bas nesto oprobavao jer manje-vise nije bas ni zanimalo, meni je vise da sednem u auto i uzivam u voznji i u tome se pokazao sasvim fino, ali kao sto rekoh kvarovi. . . Zgadili su mi celu marku za ceo zivot. . .
pozdrav svima, da li neko ima u bilo kojoj razmeri mercedes G klase kao i neki Mitsubishi i ako moze da okaci slike
Dok vi to svoje ne napravite još ćemo se malo družiti. Još jedan od sinoć. Simpatični mališan.
BMW DIXI iz 1929 od Ricko-a
Pošteno govoreći, ja sa tim modelima nisam imao nekih problema a svi kvarovi su se dešavali mojom greškom.
S L200 sam imao hidro udar,potopio sam ga u vodu a motor je nastavio raditi i povukao vodu kroz filtere.
Sa Pajerom sam svako dva-tri mjeseca imao probleme sa lamelom ali je i to do mene,način vožnje u uvjeti-trka.
Inaće,L200 je mogao ići 150 iako sam ga u Sloveniji ,pred Ljubljanom natjerao na 180 ali to je bila nizbrdica. Pajero V6 3.0 je išao od 160 do 190 u zavisnosti od mjenjaća i guma a ovaj zadnji ,3.5 V6 GDI ide do 210. Opet napominjem da su kod mojih sve manuelni mjenjaći. Dosta puta sam bio u prilici "potrkati" se sa Monterom ,ali sa automatskim mjenjaćem. Zaista razlika kao nebo i zemlja.
Evo ti u prilogu par slika.
Evo i mog![]()