Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gligi druze stari ajd' objasni ti meni na koju foru radis restauracije... Gledam ove buseve i dodje mi da zaplacem!!! Skoro sam nasao jedan opel kadet u strasno losem stanju i napravih se majstor pa htjedoh da ga restauriram, sad me je sramota i da ga pogledam jer zalosnije izgleda nego sto je i izgledao!!! Jeßao sam mu mater za sva lijepa vremena...
Objasni mi fazu po fazu.
P.S. Farbe, cetkice i sve te gluposti imam...
Cao momci.Ipak se ovde najbole snalazimSutra slike preko 20 noviteta kod mene.POZ.
Cao Aco, verujem da su vecina 1/43cekamo slicice, pozz
Gligi sva cast na restauraciji autobusa,sad kad imas firmu pare ces da naberes kao privatnik...
Nego ljudi prmijetio sam da nam u posljednje vrijeme nema Ivana Radosavljevica, sto je sa njime zna li se sto???
Gligi, ti i ja se nesto kopiramo sa foruma na forum
Fin ti taj novitetMene idalje drzi utisak onog busa sto sam video na e-bay. . . Kako li su ga uradili svaka im cast. . .
Tvoje pravo i tvoj izbor NEDO, samo kao što i sam vidiš ostao si prilično usamljen...Ne baš cijela ekipa ali većina je na novom forumu.
Meni lično taj novi forum nema "dušu" te sam ostao ovdje.![]()
Tvoje pravo i tvoj izbor NEDO, samo kao što i sam vidiš ostao si prilično usamljen...
Lexus mi ne spada bas u omiljene marke kola, ali jedan od retkih automobila koji su znali da nameste kad je u pitanju dizajn, je bio naslednik tog modela. sasvim lepo uskladjene linije i sve sklopljeno kao celina. Nazalost sa novim su probali da urade neki kao redizajn medjutim omanusega pa sada izgleda kao baba koja je isla na zatezanje lica. . .
Kad smo vec kod SUV-ova, znas li Nedo nekoga ko je radio Micubisi Pajera Sport u 1:18?
Pajera sport rade oni "no name" kinezi,dosta je dobro urađen i kvalitetan je.Prije oko godinu dana cijena mu je bila oko 60-70 eura (+ poštarina) ali ih nije bilo previše.Sada su rijeđi i naleti ponekad po cijeni od 100-140 eura. Meni je promakao ali ga redovno tražim i čekam nešta povoljniju cijenu.