AUTOMOBILI U RAZMERI

Gligi druze stari ajd' objasni ti meni na koju foru radis restauracije... Gledam ove buseve i dodje mi da zaplacem!!! Skoro sam nasao jedan opel kadet u strasno losem stanju i napravih se majstor pa htjedoh da ga restauriram, sad me je sramota i da ga pogledam jer zalosnije izgleda nego sto je i izgledao!!! Jeßao sam mu mater za sva lijepa vremena... :(

Objasni mi fazu po fazu.

P.S. Farbe, cetkice i sve te gluposti imam...

Gligi druze stari ajd' objasni ti meni na koju foru radis restauracije... Gledam ove buseve i dodje mi da zaplacem!!! Skoro sam nasao jedan opel kadet u strasno losem stanju i napravih se majstor pa htjedoh da ga restauriram, sad me je sramota i da ga pogledam jer zalosnije izgleda nego sto je i izgledao!!! Jeßao sam mu mater za sva lijepa vremena... :(

Objasni mi fazu po fazu.

P.S. Farbe, cetkice i sve te gluposti imam...

Nisam ja ovo radio, radio je jedan moj drug;) On inace radi prepravke tj. farba kamione i buseve u semama raznih firmi ili po zelji, kao sto su ove moje:) Ja sam restaurirao samo dva modela do sada, farbanje sam radio sa obicnim lakom u spreju koji imas u svakoj farbari i nije mi lose ispalo, ali nije to za modele;)

Danas stigao jedan ovakav MB Travego, ja sam samo skinuo ove nalepnice;)

DSCN0590.JPG

Poslednja izmena:
Malo moji noviteta :)
732-733.jpg

daf.JPG

Oba su nabavljena krajnje ne ocekivano i posve iznenada, ali OK. . . Maseratija sam vec duze vreme ocekivao i znao sam da cu ga uzeti samo bilo je pitanje kad, a Daf totalno neocekivano i nepredvidjeno. . . Slucajno sam video da je na aukciji (16$ sve ukupno) i onda steta da propadne :)
Sada hocu neki mali odmor, da se pristedi malo, ali drago mi je sto koliko-toliko mogu da se kontrolisem sa nabavkama noviteta i da bude neki kao prosek model na dve nedelje. . . Sledeci model na koji ciljam je palvi Maserati Ghibli Spayder od Minichampsa. . .

Gligi, ti i ja se nesto kopiramo sa foruma na forum :D
Fin ti taj novitet :) Mene idalje drzi utisak onog busa sto sam video na e-bay. . . Kako li su ga uradili svaka im cast. . .

Izgleda da je tako;) Nije los, za 10e je ok. Daf je bombona, znas da volim te starije kamione:D A lepo si krenuo sa Maseratijima, ja se nadam da cu uskoro tako sa Bmw-ima:)
Imam jos jedan novitet na nisanu, ali znacu za nekih 15ak min. . . pa javim;)

I da nastavim.
LEXUS RX 300 iz 1998 od Autoart-a. Ne baš pretjerano kvalitetan model,starijeg datuma proizvodnje i već malo teže dobavljiv. Kvalitet nije na nivou Autoarta ali svi modeli iz njihove OFFROAD Divizije su "drugorazredni" . Naravno kvalitet prati i niža cijena pa je to ipak prihvatljivo.

Uploaded with ImageShack.us

Lexus mi ne spada bas u omiljene marke kola, ali jedan od retkih automobila koji su znali da nameste kad je u pitanju dizajn, je bio naslednik tog modela. sasvim lepo uskladjene linije i sve sklopljeno kao celina. Nazalost sa novim su probali da urade neki kao redizajn medjutim omanusega pa sada izgleda kao baba koja je isla na zatezanje lica. . .
Kad smo vec kod SUV-ova, znas li Nedo nekoga ko je radio Micubisi Pajera Sport u 1:18?

Lexus mi ne spada bas u omiljene marke kola, ali jedan od retkih automobila koji su znali da nameste kad je u pitanju dizajn, je bio naslednik tog modela. sasvim lepo uskladjene linije i sve sklopljeno kao celina. Nazalost sa novim su probali da urade neki kao redizajn medjutim omanusega pa sada izgleda kao baba koja je isla na zatezanje lica. . .
Kad smo vec kod SUV-ova, znas li Nedo nekoga ko je radio Micubisi Pajera Sport u 1:18?

Pajera sport rade oni "no name" kinezi,dosta je dobro urađen i kvalitetan je.Prije oko godinu dana cijena mu je bila oko 60-70 eura (+ poštarina) ali ih nije bilo previše.Sada su rijeđi i naleti ponekad po cijeni od 100-140 eura. Meni je promakao ali ga redovno tražim i čekam nešta povoljniju cijenu.

Pajera sport rade oni "no name" kinezi,dosta je dobro urađen i kvalitetan je.Prije oko godinu dana cijena mu je bila oko 60-70 eura (+ poštarina) ali ih nije bilo previše.Sada su rijeđi i naleti ponekad po cijeni od 100-140 eura. Meni je promakao ali ga redovno tražim i čekam nešta povoljniju cijenu.

PS Pajero sport nije SUV nego terenac. (ipak je to ogromna razlika).

Back