AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo ga onaj Franklin od danas :D
slika-SIGNATURE-FORD-1946-SPORTSMAN-1-18-1050777x640.jpg

Ovo je solido.Pa covek ga je donosio kod mene raspakovao sam ga i slikao i masu drugih modela.Ako se vratis nazad neznam koliko psta naci ces ga jer sam postavljao slike.Od tog coveka sam saznao za solido i miselinove modele da ce ih biti na jp pumpama i javljao vam.

Ovo je solido.Pa covek ga je donosio kod mene raspakovao sam ga i slikao i masu drugih modela.Ako se vratis nazad neznam koliko psta naci ces ga jer sam postavljao slike.Od tog coveka sam saznao za solido i miselinove modele da ce ih biti na jp pumpama i javljao vam.

Ma secam se.... Kako si pisao mislio sam da izgleda :okok: , a uzivo je razocarenje. Od Ivana sam kupio Fiate UH, ima on ponekad neki dobar 1/43 model, al nece da ga proda, donese ga samo da se hvali :whistling:

Gligi! Jel se secas onog lika sto je od njega kupio Michelin modele? Zamisli pametnjakovica :hahaha: Kupio od Ivana za ko zna koje pare... Mi se pravimo ludi kao ne znamo da su na pumpama i u radnjama 300, 400 din i ptamo ga, posto? On, bez blama kaze 10 € :cepanje:

Ma secam se.... Kako si pisao mislio sam da izgleda :okok: , a uzivo je razocarenje. Od Ivana sam kupio Fiate UH, ima on ponekad neki dobar 1/43 model, al nece da ga proda, donese ga samo da se hvali :whistling:

Gligi! Jel se secas onog lika sto je od njega kupio Michelin modele? Zamisli pametnjakovica :hahaha: Kupio od Ivana za ko zna koje pare... Mi se pravimo ludi kao ne znamo da su na pumpama i u radnjama 300, 400 din i ptamo ga, posto? On, bez blama kaze 10 € :cepanje:

njemu treba:pop2::pop:pop3:izgleda da nije krsten.Ni manje ni vise nego 10 evra.:huh::huh:

Al je popravio utisak kasnije sa UH, spustio je cenu i to dosta :ok:

Ma ***** je popravio, sada zavaljuje solidove 43" za 7 eura a iste takve 18" kostaju 12 eura
:thumbdown::vudu:

Sve je to trziste:hahaha:

Mogu ti reci da je i Ivan lepo iskoristio nase ne znanje i period dok se nisu pojavili na pumpama za male pare....

Uh ipak mislim da je ivan dobar covek.Nemojte pogresno da me shvatite ali mislim da nije on iskoristio nase neznanje jer te modele na pumpama on razvozi.E sada sto drugi od njega kupe modele pa im onda nabiju cenu tu on nije kriv.Ipak je sasvim korektan i dobar sa cenama.Abrex smo kupovali u bg ZA 2000 din a otkako su ga oni uvezli sada kosta 320 din.Solido koji su oni uvezli 500 din imanje na pojedinim pumpama,.takodje i altaja miselin.Samo trebamo vesto da izbegavamo preprodavce koji od njega kupuju pa nabijaju cenu,a on decko je sasvim ok. :D

Back