AUTOMOBILI U RAZMERI

:dash: Gde ja zivim....

Hocu ovakvu radnju u Beogradu, pazi kakvo mesto, ima i bar u sklopu radnje za okupljanje raje :super:

Akiba7.jpg

Akiba6.jpg

Akiba2.jpg

Akiba5.jpg

Nista posebno, ali mi je upao u oko jedan Franklin Mint sa sedistima od prevrnute koze i drvenom oblogom sa strane ne znam o kom modelu se radi jer me nije interesovalo, i bio je jedan crni F50 hard top u odlicnom stanju ali mu je falila obloga levog fara ,ostalo je bilo stadardna ponuda i to je to

Jedno pitanje.Jesi li siguran da je to bio model franklin mint.Mislim jesi li dobro pogledao kutiju.Pitam zato sto jedan moj prijatelj na berzi vec neko vreme iznosi takav model sa sedistima od prevrnute koze i sa imitacijom drveta.Taj model je bio kod mene i ja sam ga slikao i ima slike unazad .Cena mu je bila nisam siguran 2700-3000 din.A model je od norava i uradjen je3 perfektno.Ima krov u dodatku koji se namesta i ima lepu znacku sa znakom modela.Pitam onako jer mi cudno da se na jednoj obicnoj berzi nadje franklin mint kod nas.

Jedno pitanje.Jesi li siguran da je to bio model franklin mint.Mislim jesi li dobro pogledao kutiju.Pitam zato sto jedan moj prijatelj na berzi vec neko vreme iznosi takav model sa sedistima od prevrnute koze i sa imitacijom drveta.Taj model je bio kod mene i ja sam ga slikao i ima slike unazad .Cena mu je bila nisam siguran 2700-3000 din.A model je od norava i uradjen je3 perfektno.Ima krov u dodatku koji se namesta i ima lepu znacku sa znakom modela.Pitam onako jer mi cudno da se na jednoj obicnoj berzi nadje franklin mint kod nas.

Jeste, to je taj (svetlo plavi, upakovan kao parfem). Ako ti je prijatelj celav, pozdravi ga :bye:

Ima i na Limundu slican model sa sedistima od izvrnute koze, svetlo plave boje. Cena 3700 din.

Back