goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Nasao sam fabriku u Kini koja proizvodi modele u 1/43 po ceni od 0.5 evra kom+transport ali sta raditi sa 10.000 kom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasao sam fabriku u Kini koja proizvodi modele u 1/43 po ceni od 0.5 evra kom+transport ali sta raditi sa 10.000 kom![]()
Razmisli zasto je zatvorena radnja sa malo boljim auticima na NBG
Jedno pitanje.Jesi li siguran da je to bio model franklin mint.Mislim jesi li dobro pogledao kutiju.Pitam zato sto jedan moj prijatelj na berzi vec neko vreme iznosi takav model sa sedistima od prevrnute koze i sa imitacijom drveta.Taj model je bio kod mene i ja sam ga slikao i ima slike unazad .Cena mu je bila nisam siguran 2700-3000 din.A model je od norava i uradjen je3 perfektno.Ima krov u dodatku koji se namesta i ima lepu znacku sa znakom modela.Pitam onako jer mi cudno da se na jednoj obicnoj berzi nadje franklin mint kod nas.
Ti moras racimo kupiti od fabrike IXO modela 5000 kom ,Minichampsa 5000 ,Herpe 5000 kom
Niko ti ne dozvoljava isporuku 10 kom
Gde ja zivim....
Hocu ovakvu radnju u Beogradu, pazi kakvo mesto, ima i bar u sklopu radnje za okupljanje raje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Regularna firma u Srbiji ima pravo da uvozi robu a količina nije nigde regulisana.Raspitaj se malo pa ćeš znati više.A Trucker- će pun kamion da dotera ako treba.
@ slave si video dva nova piva imaš.
Evo ga onaj Franklin od danas
![]()
Fino odradjeno drvo, al su sedista i ostali detalji znaru....
Videla sam ja!!! I jedva čekam taj 1. maj!!!![]()
Obrnuto,sedista su full a drvo je znaru!!!!
Sta je s tobom zeko peko!???![]()
Evo ga onaj Franklin od danas
![]()
Znam model, dobijao sam ga u zamenu. . . nije Franklin.
QUOTE=AlehandarM;13367696]Evo ga onaj Franklin od danas
Cuti ,laknulo mi je ...
To je Signature model...![]()