AUTOMOBILI U RAZMERI

Jedno pitanje.Jesi li siguran da je to bio model franklin mint.Mislim jesi li dobro pogledao kutiju.Pitam zato sto jedan moj prijatelj na berzi vec neko vreme iznosi takav model sa sedistima od prevrnute koze i sa imitacijom drveta.Taj model je bio kod mene i ja sam ga slikao i ima slike unazad .Cena mu je bila nisam siguran 2700-3000 din.A model je od norava i uradjen je3 perfektno.Ima krov u dodatku koji se namesta i ima lepu znacku sa znakom modela.Pitam onako jer mi cudno da se na jednoj obicnoj berzi nadje franklin mint kod nas.

Da, kutija je Franklin Mint, i u kutiji je model koji pase samo na tu ambalazu

Pa samo ove aute što ih ja kupujem kada bih ja imao firmu ovde bili bi 19% jevtiniji zbog poreza a o popustu i da ne diskutujemo.Pogledajte samo te popuste za uskrs pa za novu godinu pa božič i da ne nabrajam zašta ovde sve ima popusta.Vidite i sami ove reklame što vam šaljem kakve su cene bile a za koju cenu ih sada prodaju a imaju još uvek koristi.

:dash: Gde ja zivim....

Hocu ovakvu radnju u Beogradu, pazi kakvo mesto, ima i bar u sklopu radnje za okupljanje raje :super:

Akiba7.jpg

Akiba6.jpg

Akiba2.jpg

Akiba5.jpg

E ovde bi ja nabrao med!!! Ne znam da li bi više para sj..o na modele ili na pivo u baru!!!:pivce:

Regularna firma u Srbiji ima pravo da uvozi robu a količina nije nigde regulisana.Raspitaj se malo pa ćeš znati više.A Trucker- će pun kamion da dotera ako treba.

Ljudi da se ne lažemo, Deset ili više čoveka da otvore firmu u Srbiji, od toga nema ništa. I da se mi dogovorimo država neće da nam da dozvole za uvoz i sl jer ima puno jačih igrača od nas koji to rade i koji neće da dozvole da se kupamo u njihovoj bari. Po meni mnogo je pametnije da registrujemo neki klub kolekcionera, udruženje ljubitelja mini automobila i sl. Pa onda kao udruženje da izboksujemo 20% popusata. Na primer magaza ima na košutnjaku svoju prodavnicu, pa lepo udruženje sa njima sklopi ugovor i svi članovi imaju popust. I tako sa jugopetrolom, i ostaloma koji prodaju ove naše ljubimce. Jer ja uproseku kupim 5-6 modela mesečno (kad putujem kamionom onda i više), pa koliko nas je pa puta 5-6 ili 10 mesečno to je velika cifra za godinu dana, mislim da bi nam svaki uvoznik i ozbiljniji prodavac dao popust. Postoji udruženje prevoznika "međunarodni transport" i oni svuda imaju popust za sve što je vezano oko kamiona. Na primer frižider za kamion je pre 3 god bio 450-500 evra oni su ga nabavljali za malo manje od 300 evra. Razmislite o ovom, vi koji ste iz Beograda raspitajte se malo kako i gde to može da se registruje. Mislim da je ovo realnije i lakše ostvarljivo nego otvaranje firme za uvoz.

Back