AUTOMOBILI U RAZMERI

Doslo vreme da se pohvalim :)
Oba uletela za manje od 30$, dok je scanija pre aukcije bila preko 30$, a MAN. . . Ne vredi pricati, ja ga uzeo za 13.5$. . .
Inace sto se tice detalja (ne zna se ko vise ubija), na oba kamiona se podize kabina a MAN na motoru ima paisano V8 samo sto nisam nikao mogao da uslikam. . . Inace na Scaniinoj prikolici ova crna creva su napravljena od gume tako da jako dobro izgleda i daje utisak prave prikolice dostojno. . . Inace obe prikolice su uradjene boli glava. . .

Prilozi

• HPIM1811.jpg
    HPIM1811.jpg
    30,6 KB · Pregleda: 12
  • HPIM1818.jpg
    HPIM1818.jpg
    26 KB · Pregleda: 11
  • HPIM1819.jpg
    HPIM1819.jpg
    25,6 KB · Pregleda: 11
  • HPIM1822.jpg
    HPIM1822.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 69
  • HPIM1824.jpg
    HPIM1824.jpg
    24,9 KB · Pregleda: 14
Pazi! Da ne znam za CMC, ovo bi bilo savrseno.... Al ovako, dzabe im sve. Postoji mnogo modela drugih proizvodjaca koji su mi drazi od Bugatti-a....
Npr. BMW, Porsche od Aa kojih sam se odreko zbog toga sto nisu toliko detaljni.... Ostali su skupi, a isto tako nisu toliko dobri. Eto :mrgreen:

Ma ok je to,samo sam hteo da vidis kako izgleda u 1:24,a mislim da ga je i FM prilicno verno odradio...

Nista posebno, ali mi je upao u oko jedan Franklin Mint sa sedistima od prevrnute koze i drvenom oblogom sa strane ne znam o kom modelu se radi jer me nije interesovalo, i bio je jedan crni F50 hard top u odlicnom stanju ali mu je falila obloga levog fara ,ostalo je bilo stadardna ponuda i to je to

Ne mogu da verujem ,da kad ne odem na berzu neko donese Franklin Minta...:poludeo::udriglavu::udriglavu::udriglavu::poludeo::poludeo:
Jel ima neko sliku?

Back