Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Evo za kamiondžije još jedan za trampu. Promotivni fabrički! 1: 87.
![]()
![]()
Al si namazan. . .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
PERVERTIDO!!!
![]()
![]()
![]()
2 Gligi
Stvarno ti zavidim.................
![]()
To moraš da reklamiraš fabrici. Ja sam ga dobio kao novinar iz limited edition serije na promociji Actrosa.Prvi put da vidim da i švaba pogreši!!! Actros 1840 i 1843 prve serije, kao ovaj su imali V-6 motore a 1848, 1853 i 1857 su imali V-8 motore. Ovaj na slici je 1843, imao je V-6 motor a ovda se lepo vidi da ima 4 cilindra u jednom redu tj da je V-8. Ovo znam sigurno jer sam još 2000. god vozio actrosa 1840, i nije se nešto baš pokazao.
Jedan novitet i kod mene. Zahvaljujuci kolegi Davidu, dosao sam u posed jednog veoma interesantnog modela. Rec je o modelu Porsche 550 A RS Spyder iz 1956 godine u razmeri 1:18 (a kojoj drugoj). Proizvodjac je Maisto.
Moram da priznam da me je model prilicno pozitivno iznenadio nivoom detalja. Za Maista to i nije neko zlatno pravilo, ali ovaj model su odlicno uradili. Detalji poput volana, sedista, akumulatora su odlicni. Ima tu i pokoji detalj karakteristican za Maista (visak materijala na otvorima zadnje haube), ali, sve u svemu sam i vise nego zadovoljan.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poydrav od Jamesa Deana... Gde nashao?
Jedan novitet i kod mene. Zahvaljujuci kolegi Davidu, dosao sam u posed jednog veoma interesantnog modela. Rec je o modelu Porsche 550 A RS Spyder iz 1956 godine u razmeri 1:18 (a kojoj drugoj). Proizvodjac je Maisto.
Moram da priznam da me je model prilicno pozitivno iznenadio nivoom detalja. Za Maista to i nije neko zlatno pravilo, ali ovaj model su odlicno uradili. Detalji poput volana, sedista, akumulatora su odlicni. Ima tu i pokoji detalj karakteristican za Maista (visak materijala na otvorima zadnje haube), ali, sve u svemu sam i vise nego zadovoljan.
![]()
Da znaš tek šta još ima od Rusa...
Potrudite se, uvek se nađe nešto...Znam da ih ima jako puno ali ako ih ti imas toliko onda nemamo sta da ponudimo![]()
U jednom dvosristu u centru, nisam verovao...........
![]()
![]()
Bruka!!!![]()
Sto bruka? Stari auto ***.... Mene fascinira to sto je kuca skroz dobra i dvoriste, mogu misliti leti kad ozeleni svo ono zbunje, sednes na terasu i, a olupina bleji u dvoristu.......
![]()