goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
1:87 cararama
ovo su moji mali kamioni, a moj muž ih je objavio kao svoje!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobri su,mada ih vise ne sakupljam.Imao sam 5 kom ali sam ih poklonio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1:87 cararama
ovo su moji mali kamioni, a moj muž ih je objavio kao svoje!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koja mu je cena slabo se vidi ?
Zamalo da se preseli kod mene, al sa tudjim parama. . . tako da ipak nije
Cena oko 11000, sto mislim da je veoma korektno, ni na netu nisu jeftiniji![]()
Ova bozana ce da padne pre ili kasnije ali kako stvari stoje izgleda da ce biti pre,samo ne znam tacno kada
Ova bozana ce da padne pre ili kasnije ali kako stvari stoje izgleda da ce biti pre,samo ne znam tacno kada![]()
Dobro je sto moze da se poruci bilo koji model
Za cenu se slazem, sasvim je OK. Vidis, nisam znao da mozes porucivati modele. Imali su jednog lepog 300 SE W112 Revellovog 1:18. Cini mi se da je bio oko 5500 din.
Dobro je sto moze da se poruci bilo koji model
Sta ima u 1/43 ?
Ova bozana ce da padne pre ili kasnije ali kako stvari stoje izgleda da ce biti pre,samo ne znam tacno kada![]()
Odma da se dogovorimo, Pulman mene ceka i ne`mo neki da sam vido da se seta po NBG-u........ Bice biven!![]()
Odma da se dogovorimo, Pulman mene ceka i ne`mo neki da sam vido da se seta po NBG-u........ Bice biven!![]()
Ja sutra idem u shoping....
Ivanov SL oko 9000. . .
![]()
Novitet od jučer.
BMW 535i (E34) iz 1988 od Minichamps-a. Odličan model uz dva mala nedostatka. Nedostatak tapecirunga u kabini i prtljažniku te sjedišta koja ,prvenstveno zbog izbora boje,izgledaju preplastično. Naravno ,to ne umanjuje ukupan dojam modela i svakako je za preporučiti ne samo ljubiteljima BMW-a.