AUTOMOBILI U RAZMERI

2r72edv.jpg

ZIS

Hvala svima puno na dobrodoslici! Jasno mi je bilo citajuci vase postove da je ovo jedna divna drugarska sredina kakvih je sve manje danas. Moram da pitam da li se i okupljate i druzite. Ja bih vam se rado pridruzio kad dodjem u Srbiju. Za pocetak jedan od mojih modela u razmeri 1: 8. Nisam ni ja zadovoljan snimkom, ali gde smem da kazem zeni...:D

1g1tol.jpg

Hvala svima puno na dobrodoslici! Jasno mi je bilo citajuci vase postove da je ovo jedna divna drugarska sredina kakvih je sve manje danas. Moram da pitam da li se i okupljate i druzite. Ja bih vam se rado pridruzio kad dodjem u Srbiju. Za pocetak jedan od mojih modela u razmeri 1: 8. Nisam ni ja zadovoljan snimkom, ali gde smem da kazem zeni...:D

1g1tol.jpg

Imam i drumsku i trkačku verziju, obožavam stare Alfe, preko Alfa Romea sam upoznao jednu od mojih mnogobrojnih riba... Anonima Lombarda Fabrico Automovili je zakon!

Sutra uzimam digitalni aparat, nikon 10,2 mpx. Jel ume neko da mi objasni kako da slikam sa njim da slike budu jasne. Da li trba da se šteluje nešto ili da se slika onako kako je sam naštelovan. Slikaću u sobi pod svetlom, znam za pozadinu staviću ili papir ili čaršav zbog odsjaja. I ove slike do sada su slikane tim aparatom ali nisu nikakve, moj kum stalno štelovao kontrast, osvetlenje itd.

Back