goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Berza u Novom Sadu se odrzava 07.03.2010. u ulici Jevrejska 13 u pasazu u caffe ROKIES
Vreme odrzavanja 9.00-15.00 cena ulaznice 100 din
Vreme odrzavanja 9.00-15.00 cena ulaznice 100 din
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ovaj....lepo![]()
Nisi mogao da mu odolis![]()
ko ce sve doci na tu berzu?,nek se javi...Evo kako da dodjete do tamo
Plavi krug predstavlja železničku stanicu Novi Sad. Crveni krug je autobusko stajalište, ne međugrdska stanica nego za gradski saobraćaj u onoj potkovici ispred stanice a sa desne strane stanice kada izađeš sa nje.
Tu čekaš autobus na liniji brij 4, karta 40,00 RSD, i kada on skrene sa bulevara levo tu siđeš. To je 3 stajalište od železničke stance. Kada izađeš iz autobusa kreni za njim i na pola te ulice sa te strane sa koje si ti u jednom pasažu je taj kafić gde se održava skup. Od železničke stanice do tu imaš oko 2 km pa se može i pešaka.
Za dolazak iz pravca Petrovaradin
voziš pravo od varadinskog mosta (iz pravca Petrovaradina) i posle desne krivine (dosta osetne) kod Narodnog pozorišta(prvi semafor posle krivine skreni levo, i tu pod brojem 13 si na pravom mestu
Ferrari 348tb (maisto 1/6x)
Ferrari 348tb (bburago 1:18)
Ferrari 550 Maranello (bburago 1:18)
Ko je narucio CMC Audi 225 pitam se? Obelix, sumljiv si mi![]()
Kupio sam ga 2007 na buvljaku na Novom Bg. Platio sam ga tada 550 din. izradeo me prodavac pričom da je to sad nova cararama, nova fabrika, klasa iznad solida itd. J...Š lovu bar je stvarno dobro urađenOdakle ti?
Ja se prodajem kur.atim crncima za taj Jag, a tebe brinu detalji....
http://www.cmc-modelcars.de/audi225/index_en.htm
Pogledajte intro, assembly, pa sve ostalo, cisto da podelim sa vama svoje nestrpljenje...............
Pravi ga i Monichamps
![]()
![]()
Ja se prodajem kur.atim crncima za taj Jag, a tebe brinu detalji....