AUTOMOBILI U RAZMERI

to goranp

Danas sam ranije pobjegao sa posla ali uzalud. Radnja u kojoj sam prije par mjeseci uzimao Cararramu je poluprazna. Imaju samo 1 (baš jedan) obični Mini Moris( 2,10 euro), 50 komada Unimaga(3,80 eura) u dvije - tri boje i kraj. Od 1:43 imaju Fiata 500 u dvije boje te Jeep,vojni -otvorena i zatvorena verzija (oni su po 4,20 eura). Prodavačica kaže da se više neće baviti igračkama te još to malo da rasprodaju pa će gazda nešta novo. Naravno,cijene nisu ništa spuštali što bi bilo normalno kada je rasprodaja u pitanju.
Međutim,nemoj klonuti duhom jer Cararrame ima u svakom našem većem centru ,ne baš veliki izbor,ali se nađe. Sutra-prekosutra ću se malo provozi pa se opet javim.

Pozdrav i tebi:D Ja sam isto velliki ljubitelj kamiona, tako da sam njih prve i poceo da skupljam, a u zadnje vreme sam se malo posvetio i automobilima. Kolega Espanol ti je dao link za kacenje slika, tako da daj slike da uzivamo. Pozdrav

Ako voliš kamione uđi na: www.toprun.ch tu imaš slike kamiona od pre 50 godina pa do danas. Ima da se nagledaš kamiona a ima i maketa i to veoma dobrih.

Poslednja izmena:
Pera mi je zadnji put kad smo se videli dao ove kamioncice da razdelim... Ako nekom trebaju, nek se javi.

dsc00043s.jpg
[/IMG]

Meni pričaš... MG me koštala neopisivo, tada sam se okrenuo Mariji, i da znaš učinio pravu stvar. Onda sam se odrekao Opela Corse A 1.3 catalysator sa 4 vrata limuzine jer je takođe mnogo koštala... Ali sam ostao Opelman, zahvaljujući još jednoj ljubavi koja me puno koštala....

picture.php

BMW 850CSI REWELL 1:18
Braćo kolekcionari sad ću da vas još malo gnjavim sa mojim slikama, ne zamerite došao mi kolega uživamo u zaječarskom pivu i zajedno biramo slike i šaljemo. A sutra tovarim kamion pa idem u Bugarsku pa će te da se odmorite 5-6 dana od mene! Živeli vi meni još 100 godina pa posle kako bude.

picture.php

KENWORTH YAT MING 1:64
Evo jedne starudije iz 1986 godine. Kabina je bila dosta propala izgulila se i izbledela pa sam je ofarbao pre 2 meseca. Bila je crna ali Ja crnu boju ne volim. Ovo je prva maketa koju sam ofarbao. A prikolica je kao nova.

Back