AUTOMOBILI U RAZMERI

Caos,

Evo kao sto rekoh, izvestavacu svakih 15tak dana o novim modelima razmere 1:43 kompanija Audi, BMW i Mercedes. Nadam se da ce se ovaj nacin primiti na forumu i da ce i drugi ljubitelji uredjivati vesti za svoje omiljene modele i razmere. Imam mnogo prijatelja koji skupljaju, onako bez veze, razlicite modele samo da imaju, pa mislim da bi predstavljanjem pravih novosti neki od njih mogli da postanu i ozbiljni kolekcionari. Vecina njih ne zna ni za jednu drugu marku osim za Cararamu (daleko da je Cararama losa imam i ja njihovih modela). Posto je ovo dosta ozbiljna zajednica, mozda bi odavde trebalo da se krene sa promovisajem kolekcionarstva. Nadam se da se neko slaze sa mnom i da ce jos neko pisati o interesantnim modelima.

Pozdrav novom kolegi. Nabacio je neke interesantne stvari o kojima već poduže razmišljam, ali pošteno ne stižem da ih realizujem. Pošto smo ovde uglavnom demokrate i za razliku od raznih pdf se uvažavamo iznosim par predloga o kojima bih voleo da čujem vaše mišljenje:
- Jasno je da smo po broju postova daleko nadmašili mnoge druge na automobilizmu, ali se pomalo već i gušimo u moru nebuloznih tema, svađa i prostakluka. Zato mislim da bi rešenje bilo da se "preselimo" u hobije, a tamo natenane da se razvijamo u okviru podtema, prema razmeri, prema markama i tipovima vozila, sa temom predstavljamo novitete, bazarom za razmenu i prodaju, sa posebnim delom za modelare i kit modele...i da ne nabrajam.
Očekujem vaše mišljenje i predloge. Ono u šta sam siguran je da bi tako odvojeni malo slobodnije "disali" i još bolje se družili. Pozdrav i udrite sa predlozima!

Naravno, sait takvog tipa je vec u pripremi,kad bude gotov bicete obavesteni blagovremeno
tako da ce mo se svi preseliti "tamo" i mocicemo da prosirimo i unapredimo svoju malu komunu i hobi.
Veliki pozdrav svim kolegama:zimag:z:)z:poz:

Danas sam uzeo ovaj skodin kombiz:lol:

Slika0269-1.jpg

Cak je i previse korektna cena.Model kosta 10 evra koliko ga i on prodaje.Jos na to treba dodati 16 evra postarinu do Srbije i onda se pomolis da te carina ne odere tako da je njegova cena vise nego ok

Neznam dali cete verovati ali moji miselin modeli su placani 400 din po komadu.Tako mi je rekao prijatelj koji ih je nabavio.Neki lik ima velikoprodaju pa ih ovaj nekako narucuje.Ostalo neznam.z:)

Caos narode z:poz:,

evo i mene na forumu. Ja sam Velja iz Beograda i vec duze vreme trazim kolekcionare 1:43 modela, pa vidim da se ovde nesto desava. Moja kolekcija se sastoji uglavnom od sportskih verzija brendova Audi, BMW i Mercedes. Naravno imam i nesto modela drugih brendova (npr. Golf V GTI, Fiat Punto 3 i sl.). Uskoro i neka slika, ali i novosti klubova ljubitelja navedenih modela iz Evrope.

P.

Cao veljo i ja da ti pozelim dobrodoslicu.

Caos narode z:poz:,

evo i mene na forumu. Ja sam Velja iz Beograda i vec duze vreme trazim kolekcionare 1:43 modela, pa vidim da se ovde nesto desava. Moja kolekcija se sastoji uglavnom od sportskih verzija brendova Audi, BMW i Mercedes. Naravno imam i nesto modela drugih brendova (npr. Golf V GTI, Fiat Punto 3 i sl.). Uskoro i neka slika, ali i novosti klubova ljubitelja navedenih modela iz Evrope.

P.

Ne znam da li imas ovaj model?

S6301130.jpg

Back