AUTOMOBILI U RAZMERI

U pravu si. Boja je tuga živa ali je model OK. Ja sam to lepo rešavao sam. Kad mi je mnogo stalo do modela a boja nije prava, razbucam ga u komade, "apcigujem", ofarbam u boju koju hoću, ponovo pažljivo sklopim i izgleda bolje od fabričkog. ;)

BMW 328 ROADSTER iz 1936 od RICKO-a.
Kako sam krenuo u nabavku što više modela BMW-a i ovaj je došao na red. Nisam nešta specijalno zadovoljan, a boja je ta koja definitivno leše stoji ovom automobilu. To je samo još jedan razlog brže nabavke modela koji radi Autoart.

Upravo iz tih razloga se ne usudjujem exprimentisati sa ostalim proizvodjacima........ Ima tolko modela koje nisam video uzivo, a hteo bi da ih kupim.

Goranp evo modela.Moram ovako jer imam sliku u kompu,digitalac me nesto zeza.1/43 motormax.

Prilozi

• P1010126.jpg
    P1010126.jpg
    44,2 KB · Pregleda: 7
  • P1010128.jpg
    P1010128.jpg
    33,3 KB · Pregleda: 5
  • P1010129.jpg
    P1010129.jpg
    41,9 KB · Pregleda: 5
Kako sam krenuo u nabavku što više modela BMW-a i ovaj je došao na red. Nisam nešta specijalno zadovoljan, a boja je ta koja definitivno leše stoji ovom automobilu. To je samo još jedan razlog brže nabavke modela koji radi Autoart.

Model je super ali boja je katastrofa.Ja imam taj model druge firme sa krovom i bez krova i preporuka ako ga farbas,bela i crvena mu dobro stoje.

Espanol, koje boje i kako koristis, to me zivo zanima!
Za početak sve što želim da farbam (mislim na metalnu osnovu) potopim u sud sa nitro razređivačem i pustim da prenoći. Nitro sve lepo oljušti do metala. Ako je potrebno sve rupice ili neravnine popunim kitom za automobile, ošmirglam i premažem špric kitom na nitro osnovi. Sledi fino šmirglanje sa puno vode i šmirglama gradacije 800- 1200. Preko toga možeš da bojiš nitro bojama zbog brzog sušenja ili akrilnim koje imaju fin sjaj i takođe se brzo suše. Farbao sam dosta modela i Humbrol enamel bojama. Duže se suše pa ih nestrpljivi ne vole, ali na dugi rok održavaju najbolji sjaj.

Ako nisi zadovoljan, pošto bi mi ga prodao, ja sam hemoroide na mozgu dobio tražeći tu
"Bembaru"?

Na žalost,modele koje nabavim više ne vadim iz svojih vitrina.
Još uvijek ima dosta ovih modela na ponudi tako da mislim da ti neće biti problem nabaviti ga.
Inaće,u čemu je problem kod vas u Srbiji sa nabavkom preko e-baya?
Koliko znam jos uvek nema paypal, mada mislim da je je jos gore jer u srbiji posta itekako voli malo da zaviri u paket, a pogotovu postar. . .

Daneko nema nesto od ovoga.Najvise me interesuje ALFA ROMEO 33 TD 1.8 SPORTVAGON PININFARINA koju i sam vozim ali bih voleo da je nabavim i u razmeri 1/43.Asiguran sam da je neko radi.Ova na slici je ista kao i moja.:D

Prilozi

• 33sw.jpg
    33sw.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 12
  • fiat 1300.jpg
    fiat 1300.jpg
    21,4 KB · Pregleda: 10
  • fiat 1300  gama models  43.jpg
    fiat 1300 gama models 43.jpg
    16,2 KB · Pregleda: 10
  • vartburg 353.jpg
    vartburg 353.jpg