goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo mu je sjeban zadnji tocak![]()
Sve je to lepo gospodo. Ali meni crna boja i Ferari nikad nisu išli zajedno.![]()
Zna se da je svaki pravi Ferari CRVEN! Trpim i žut. Ali crn....Bas jeboja.... meni 100 x bolja nego zuta....
Zna se da je svaki pravi Ferari CRVEN! Trpim i žut. Ali crn....
Pazi, farbanje (degradaciju) Ferarija u druge boje izmislili su ljudi "poznati po ukusu", Ameri, kad je Ferari krenuo intenzivno preko bare. Ispali su najgori seljoberi. Džordž ima plavi, e sad će Smit da ga pre*ebe pa će kupi lila! Pa ceo svet se smeje kad vidi njihove Ferarije. Ne zbog firme naravno, zbog njihovog prostakluka.O.K. To jeste.....
Pazi, farbanje (degradaciju) Ferarija u druge boje izmislili su ljudi "poznati po ukusu", Ameri, kad je Ferari krenuo intenzivno preko bare. Ispali su najgori seljoberi. Džordž ima plavi, e sad će Smit da ga pre*ebe pa će kupi lila! Pa ceo svet se smeje kad vidi njihove Ferarije. Ne zbog firme naravno, zbog njihovog prostakluka.
Bilo kako bilo... Definitivno sam se navuko na crvenu![]()
Tako i treba. Kad pogledaš u vitrinu sa "konjičima" ima samo da se crveni. Na radost!Bilo kako bilo... Definitivno sam se navuko na crvenu![]()
Evo kod mene par noviteta.
-BMW 507 TOURING SPORT iz 1956 od REVELL-a. Standardni kvaliteta Revell-a iz devedesetih godina. Dakle solidno urađen model kojeg u svakom slučaju treba imati svaki ljubitelj BMW-a. Cijena je i malo povisoka ,oko 36,00 eura ali je model ipak dvadesetak godina star a u osnovi je kao nov pa se i ne žalim previše.
@ goranp mozes li mi reci otkud zas za BMW e39 da ga izdaje autoart? Zanima me kako izgleda pa da vidim ima li kakvi slikica ili nesto slicno. Ja trazio na autoart ali nista nisam video. . .
dobar dan!
evo mene posle dužeg vremena,
kao prvo moram da se izvinem kolegi peri jer nisam uzeo poslate autice(zbog nedostatka novca)
imam dosta novih modela i dosta slika kamiona i ima jedna rodjendanska torta od moje verenice
pozdrav svim kolegama i koleginicama!!!!!
![]()
I na kraju
-TOYOTA TROPHY TRUCK,No.1-Ivan Stewart (IRONMAN) iz 1997 od AUTOART-a.
Ovaj model sam jako dugo ganjao jer ga Autoart više ne proizvodi i modeli koji se nude su na dobroj cijeni. Na modelu se ne otvaraju vrata ,dok se prednja hauba kompletno skida (kao i na orginalu). Mislim da sam ga izuzetno povoljno uzeo (cijena oko 68,00 eura) i zaista sam presretan.