<< Obelix >>
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao iz crtanog filma![]()
Mena vise asocira na engleske krimi filmove gde pljackasi banke beze u takvim kombijima.
Mogao je da razvije 140 km/h i imao je mehaniku preuzetu sa putnickih vozila tako da je lako umakao policajcima
Borgward je prva liga. Koja je firma, ne vidi se?
Borgward je prva liga. Koja je firma, ne vidi se?
Danasnji novitet sa berze:
Mini Cooper "Union Jack" 1:43 Schuco
![]()
Moj covekPozdrav
![]()
Danasnji novitet sa berze:
Mini Cooper "Union Jack" 1:43 Schuco
![]()
Moj covekPozdrav
![]()
Videh danas neke tvoje modele (dva u 1:18 i jedan 1:24) na berzi. Jel su bili na prodaju?
Videh danas neke tvoje modele (dva u 1:18 i jedan 1:24) na berzi. Jel su bili na prodaju?
Sto se nisi javio? Bili smo Alexandar, Gligi i ja svo vreme zajedno.... Niko od nas ne ujeda.
On nema ni felne niti su mu idealna svetlaCao momci.Imam pitanje za espanola.U mojoj kolekciji modela koja broji oko 600 ima i modela koji su meni vrlo dragi.To su autici moje mladosti sa kojima sam se ja igrao pre trideset i vise godina.Najdrazi model mi je FIAT 850 firme mebetois.On nema ni felne niti su mu idealna svetla,sasvim je jednostavan,ali takve modele volim i zato tezim tome da sakupi modele firme norev,politois,mebetois,martois kasnije bburago.Pored ovog fiata imam jos starih modela koje cu vam kasnije pokazati.Moje pitanje glasi.Sta mislis o ovim starim modelima i sta znaci na njemu oznaka A-1.Dali to znaci da je proizveden kao prvi model ili ne.![]()

Čoveče, kao bombona je!![]()
@ Ivan neces dugo da patis od nesanice.