AUTOMOBILI U RAZMERI

Borgward je prva liga. Koja je firma, ne vidi se?

Jeste mnogo je lep, hvala... Firma se zove Auto-Klassiker. Prvi put cujem za nju.

...evo malo bolja slika...

4143078415_647528b161_b.jpg

Cao momci.Imam pitanje za espanola.U mojoj kolekciji modela koja broji oko 600 ima i modela koji su meni vrlo dragi.To su autici moje mladosti sa kojima sam se ja igrao pre trideset i vise godina.Najdrazi model mi je FIAT 850 firme mebetois.On nema ni felne niti su mu idealna svetla,sasvim je jednostavan,ali takve modele volim i zato tezim tome da sakupi modele firme norev,politois,mebetois,martois kasnije bburago.Pored ovog fiata imam jos starih modela koje cu vam kasnije pokazati.Moje pitanje glasi.Sta mislis o ovim starim modelima i sta znaci na njemu oznaka A-1.Dali to znaci da je proizveden kao prvi model ili ne.:D

Prilozi

• P1010069.jpg
    P1010069.jpg
    25,9 KB · Pregleda: 12
  • P1010071.jpg
    P1010071.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 13
  • P1010072.jpg
    P1010072.jpg
    23 KB · Pregleda: 11
Cao momci.Imam pitanje za espanola.U mojoj kolekciji modela koja broji oko 600 ima i modela koji su meni vrlo dragi.To su autici moje mladosti sa kojima sam se ja igrao pre trideset i vise godina.Najdrazi model mi je FIAT 850 firme mebetois.On nema ni felne niti su mu idealna svetla,sasvim je jednostavan,ali takve modele volim i zato tezim tome da sakupi modele firme norev,politois,mebetois,martois kasnije bburago.Pored ovog fiata imam jos starih modela koje cu vam kasnije pokazati.Moje pitanje glasi.Sta mislis o ovim starim modelima i sta znaci na njemu oznaka A-1.Dali to znaci da je proizveden kao prvi model ili ne.:D
On nema ni felne niti su mu idealna svetla
Ako umesto svetala ima brušene stakliće, imamo isti model. Mebetoys je imao više raznih serija modela pa ih je slovima i brojevima obeležavao. Serija A-1 su bili putnički Italijani. Čuvaj te modele pažljivo, nisi više mali da ih guraš po podu. Vrede svakog dana sve više. I da ponovim još jednom, originalna ambalaža je vrlo cenjena!

Back