perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Tu je tu je cika pera gledam vas ja .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 65705
Pogledajte prilog 65706
Pogledajte prilog 65707
4 Maistova Trabanta u razmjeri 1:55
svaka cast za ovaj Le Man prototip Pezo 908, gde si ga nasao ?Prodaja 1/18
![]()
Daj adresu i poslacu ti ga...![]()
Evo ti jedan u 1:18. Model je zaista dobar,nije skup. najbolja stvar je boja koja metalnom modelu daje utisak plastičnog . Dok god ga gledaš, bio bi uvjeren da je plastičan.
Kupljenpreko modelcarlworda !svaka cast za ovaj Le Man prototip Pezo 908, gde si ga nasao ?
Danas sam svratio na jednu NIS-ovu pumpu, Abrex je oko 460 din, a Cararama oko 360 din. Ili su poskupeli ili nisu iste cene na svim pumpama![]()

Da li da ti malo dignem pritisak?Da li si video nesto novo od Skoda?
Ako si nesto kupio daj slike![]()

Šta bi dao za Škodu koje nema u prodaji? Limited edition, Octavia rally WRC u 1:43.
cena lm je bila 37€ a što se tiče astona ima ih od raznih proizvođačaaha a koliko para i reci mi imaju li mozda Aston Martina DBR9 ?
Da li si video nesto novo od Skoda?
Ako si nesto kupio daj slike![]()
Ima Oktavia I i II kombi na ovoj pumpi, samo ta dva modela ostala. . . Radnica mi rece da ce ovih dana dobiti nove modele. Inace vidjao sam jos i Oktaviu II kombi tur d'frans brendirana u bojama neke vode valjda, ima i hologramDa li da ti malo dignem pritisak?Šta bi dao za Škodu koje nema u prodaji? Limited edition, Octavia rally WRC u 1:43.
![]()
a proizvodi ih IXO u limitiranom broju od 100 kom pa je i cena takva.Na zalost ili srecu nisam neki ljubitelj rally WRC modela pa me puno i ne interesuju.
Pošto sam se tokom siilnih godina rasplinuo na sve strane, rešio sam da se usmerim na Italijane. Znači Ferari, Alfa, Lanča, FIAT i ostali. Nemam više gde da držim modele!911s [SK];11903052:Trampiš se za...?
Ovo je samo laki uvod. Ima tu i dosta kamiona i koječega.A ovo je trenutno iskopano za trampu!

Ovi na fotkama su u 1:43. Inače imam ih u razmerama od 1: 160 do 1:8. Za ono dalje nudite šta imate a ja ću polako da prebiram po mojim kad stignem u Bg i da postavljam OK?Koja je razmera?
A i kako da se trampimo sa tobom ,kad verovatno imas sve modele koje mi imamo...![]()