goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Evo i moje kolekcije u 1:43. Slike su losije,sta da radim ,takav je aparat..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gde ti je Renault 30 od Noreva u 1/43?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i moje kolekcije u 1:43. Slike su losije,sta da radim ,takav je aparat..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gde ti je Renault 30 od Noreva u 1/43?
AZekiboki pretpostavljam da buragovi range rover,bmw m3 i dodge viper tvoje farbanje jer nikada nisam video u takvim bojama.Ali mogu ti reci da mi se svidjaju.![]()
To Zekiboki
Kolega, 24-orke su savrsene. Nisam bas ljubitelj amerikanaca, ali stvarno izgledaju odlicno. Video sam da proizvode i Mercedes W107 SL.
mala digresija sorry
evo kako svecka ekonomska kriza utice na domace biznismene
Porsche Panamera na BG tablice snimljeno ovih dana

Nema ni para... Sto je najgore![]()

Para ima,danas sam registrovao Fiat Stilo 1.9 jtd cena prava sitnica oko 29.000 din![]()

Kupio sam od drugara
Novitet koji baš nije nešta specijalno ali je u osnovi model napravljen prije 15-20 godina,dobro očuvan i sa smješnom cijenom . Naime, plačen je 4.- €.
FORD THUNDERBIRD iz 1956 od REVELL-a.

Novitet koji baš nije nešta specijalno ali je u osnovi model napravljen prije 15-20 godina,dobro očuvan i sa smješnom cijenom . Naime, plačen je 4.- €.
FORD THUNDERBIRD iz 1956 od REVELL-a.
Cena nemam reci.
NSU 1000 u 1:43 radi Minichamp, a u 1:24 video sam u nekom starijem Revell katalogu. Drugar koji ga je nekad vozio na trkama kao 1000 TTS iskopao ga je negde u Nemačkoj u 1: 18, ali on nema pojma ni koja je firma proizvođač.Lep model po odlicnoj ceni. Ja trazim onaj NSU 1000, ali nemam srece![]()
NSU 1000 u 1:43 radi Minichamp, a u 1:24 video sam u nekom starijem Revell katalogu. Drugar koji ga je nekad vozio na trkama kao 1000 TTS iskopao ga je negde u Nemačkoj u 1: 18, ali on nema pojma ni koja je firma proizvođač.
Lutajuci netom nasao sam jedan model koji cu kad tad svrstati u kolekciju
mala digresija sorry
evo kako svecka ekonomska kriza utice na domace biznismene
Porsche Panamera na BG tablice snimljeno ovih dana
Jel bi mi preprodao?