AUTOMOBILI U RAZMERI

Vidim da je zivo na forumu..
Evo i mojih oviteta :
149298.jpg

yhst-13518339385087_2073_3614050.jpg

Pozdrav svima

A sta je to? Koja firma...? Ovaj Citroen kida... dobra linija :super:

Daj jos slika:rtfm:

Nisam jos stigao da ih uslikam,jako malo slobodnog vremena imam...
Citroen DS 19 je Quattroroute, a Chrysler Town & Country je Franklin mint
Oba su ,naravno u 1:24.
Mogu samo reci da je Chrysler premasio sva moja ocekivanja,uradjen je perfektno,pun detalja,cak su mu uradili i radio u kolima,kao sto je bio 1948. Apsolutno sam odusevljen modelom.

I naravno ,ne moram ni spominjati ko je zasluzan sto je taj model sada kod mene....

to perafitilj
:worth::worth:

A sta je to? Koja firma...? Ovaj Citroen kida... dobra linija :super:

Daj jos slika:rtfm:

Ivane na slici pise Franklin mint a za Citroena pogledaj prethodne strae stavljao sam slike Quatroroute kolekcije.

Samo da napomenem da ce izaci 50 modela,odnosno jos tri komada i onda je gotovo sa izlazenjem.A sto se tice nabavke modela na nasim prostorima samo ono sta MAGAZA nabavi.
Ko ima mogucnost da ode u Bugarsku moze naci oko 20-ak modela po ceni od 15 evra kom

Ivane na slici pise Franklin mint a za Citroena pogledaj prethodne strae stavljao sam slike Quatroroute kolekcije.

Samo da napomenem da ce izaci 50 modela,odnosno jos tri komada i onda je gotovo sa izlazenjem.A sto se tice nabavke modela na nasim prostorima samo ono sta MAGAZA nabavi.
Ko ima mogucnost da ode u Bugarsku moze naci oko 20-ak modela po ceni od 15 evra kom

Jako ih je tesko naci... Trenutno imam u kolekciji 4 modela,i jos dva stizu uskoro,dok sam pored njih video jos 2,3 modela do kojih je moguce doci kod nas.
Za ostalo cu morati debelo da stedim da bi ih sve pronasao i narucio preko grane...
Ali su stvarno vredni truda,jer izgledaju odlicno..

Znam, znam... Nego *** mene 1/24 ne zanima... Kome treba mja Quatroroute 911, eto mu je za 1000din.

Jako ih je tesko naci... Trenutno imam u kolekciji 4 modela,i jos dva stizu uskoro,dok sam pored njih video jos 2,3 modela do kojih je moguce doci kod nas.
Za ostalo cu morati debelo da stedim da bi ih sve pronasao i narucio preko grane...
Ali su stvarno vredni truda,jer izgledaju odlicno..

Pocni podebelo da stedis neki od prvih modela npr Opel gt (80evra),Opel kadett coupe(50 evra),bmw1600(35 evra),Fiat 128(30 evra) ovih ostalih ima za 20-ak evra kom

Posto ne preferiram tu razmeru, nije mi nesto interesantna kolekcija. Mada, moram priznati, modeli su odlicno odradjeni. Jedino, ako bih naleteo na njega, uzeo bih NSU Prinz, posto je to prvi auto moga oca, a nema ih u 1:18. (Mislim, radi ih Revell, ali su TTS varijante, a to nije to).

Posto ne preferiram tu razmeru, nije mi nesto interesantna kolekcija. Mada, moram priznati, modeli su odlicno odradjeni. Jedino, ako bih naleteo na njega, uzeo bih NSU Prinz, posto je to prvi auto moga oca, a nema ih u 1:18. (Mislim, radi ih Revell, ali su TTS varijante, a to nije to).

NSU 1000 iz 1967.................naravno Revell. (Ali ako tražiš NSU 1200 onda je problem.............nema ga).

Prilozi

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    30,1 KB · Pregleda: 5
@zekiboki hvala na cvecu nago sta kazes za onog mercedesa .

Super je mecka,cika Pero,bas lepo izgleda..

to goranp
BMW 1600 sam nasao na netu za 15 evra,plus naravno postarina i troskovi transporta,sto na kraju i izadje 30 eura .
Zamolio bih beogradjane da jave kad se pojave modeli na BS Zmaj,posto sam ja u nedelju bio i ostale su samo Lancia i Fiat 500.Hvala unapred..

Back