AUTOMOBILI U RAZMERI

Eeeeee, ja sam je video, tj. "ih", posto ima dva komada, ako se ne varam...
Ama ljudi ,sta vam je,pa ja nemam ni jednog Mercedesa u kolekciji...
Bar jos uvek,jer je to Revellov kit,koji mi je cika Pera poslao,a iskreno ,planirao sam da ga ostavim za hladne dane,da se imam cime zabavljati..
Slika ce naravno biti,samo dok ga sklopim...
A sto se tice die cast noviteta,za to nemojte brinuti,kako mi sta bude stiglo ,tako ce i biti predstavljeno...
Upravo trazim po netu sta da narucim sledece,ali je pocela glava da me boli,jer sam video jedno 15 modela koje zelim u kolekciji,tako da ne znam koji pre da narucim...
Eh,da je vise para...:think::think:

Bar jos uvek,jer je to Revellov kit,koji mi je cika Pera poslao,a iskreno ,planirao sam da ga ostavim za hladne dane,da se imam cime zabavljati..
A sto se tice die cast noviteta,za to nemojte brinuti,kako mi sta bude stiglo ,tako ce i biti predstavljeno...
Upravo trazim po netu sta da narucim sledece,ali je pocela glava da me boli,jer sam video jedno 15 modela koje zelim u kolekciji,tako da ne znam koji pre da narucim...

Eonda znam o kojem se modelu radi :super::super:

Potpuno te razumem. Nasao sam i ja par modela....jos da je para, gde bi nam bio kraj....
Modelissimo i modelcarworld sam postavio kao homepage...
Vijam BMW 2002 tii AutoArtov, samo da je cena malcice niza....

Nasao sam dva. Zeleni za 30 Eur i sivi za 35 Eur, ali ih nema na lageru. Njih sam nasao na ovom sajtu i pre nekih nedelju dana i ista situacija. Primetio sam jos kod mnogo modela koji su na popustu da ih nema..."Ko prvi devojci, sam u New Orleans...:)))"

Moji proslonedeljni ulovi danas stigli :)
Atego je oficijalno od mercedesa i bez retrovizora nazalost. . . ali ako ih kupim negde onda ce da ima :)
BMW je razocarenje na kubik. . . Jako malo delova ni nista posebno. . . Ali to je jedina petica na koji nailazim. . . Ima jos nekoliko verzija ali proizvodjac je isti tako da nista ode kvaliteta. . . Jednog dana ce se sastaviti. . .
A pumpa za beton se sastavlja prvom prilikom :) Ona je zato prepuna detalja na kubik! detalji su super i sto je najbolje moze da se doradi pa da prednje dve osovine i skrecu ;)

Prilozi

• Image208.jpg
    Image208.jpg
    30 KB · Pregleda: 10
  • Image204.jpg
    Image204.jpg
    37,1 KB · Pregleda: 10
Moji proslonedeljni ulovi danas stigli :)
Atego je oficijalno od mercedesa i bez retrovizora nazalost. . . ali ako ih kupim negde onda ce da ima :)
BMW je razocarenje na kubik. . . Jako malo delova ni nista posebno. . . Ali to je jedina petica na koji nailazim. . . Ima jos nekoliko verzija ali proizvodjac je isti tako da nista ode kvaliteta. . . Jednog dana ce se sastaviti. . .
A pumpa za beton se sastavlja prvom prilikom :) Ona je zato prepuna detalja na kubik! detalji su super i sto je najbolje moze da se doradi pa da prednje dve osovine i skrecu ;)

Pumpu znam odavno, extra je:D zanimljivo da tih pumpi skoro uopste nema. . .

Back