AUTOMOBILI U RAZMERI

Stigo prvi 1/43 model :super: Hvala Peri, jos jednom. Pozdrav svima.

Porsche 911 Carrera RSR 3.0 (1974)
dsc08692.jpg
[/URL][/IMG]

BBurago je zakon! Od njega nema bolje!

Inače o ukusima ne vredi raspravljati. Što je za jednoga krš , za drugoga je nešto najbolje što postoji.

Ne kazem ja da je Burago KRS... Pobogu, skupljao sam ga (sa Buragom sam poceo). Nema to veze sa ukusom... Jednostavno, postoje firme koje se ozbiljno bave izradom replika MODELA automobila. Burago je fabrika igracaka... pre svega. Ja u zivotu volim da idem korak napred, stepenik vise... Ma sta radio (sto se tice skupljanja modela) hocu najbolje, najskuplje.... Pozdrav

Poslednja izmena:
Ne kazem ja da je Burago KRS... Pobogu, skupljao sam ga (sa Buragom sam poceo). Nema to veze sa ukusom... Jednostavno, postoje firme koje se ozbiljno bave izradom replika MODELA automobila. Burago je fabrika igracaka... pre svega. Ja u zivotu volim da idem korak napred, stepenik vise... Ma sta radio (pa makar i u skupljanju modela) hocu najbolje, najskuplje.... Pozdrav

Ja se ne slazem sa tobom da BBURAGO radi igracke! I takođe se ne slažem da je najskuplje i najbolje! Evo recimo BBURAGO modele u seriji 1/32 ima po ceni od 500 din kao i modele od 100 din , a u sustini istog kvaliteta su , domk postoje recimo i modeli koji su , tajođe mislim na BBURAGO , u seriji 1/24 ili 1/18iste cene kao pojedini modeli u seriji 1/32

Ja se ne slazem sa tobom da BBURAGO radi igracke! I takođe se ne slažem da je najskuplje i najbolje! Evo recimo BBURAGO modele u seriji 1/32 ima po ceni od 500 din kao i modele od 100 din , a u sustini istog kvaliteta su , domk postoje recimo i modeli koji su , tajođe mislim na BBURAGO , u seriji 1/24 ili 1/18iste cene kao pojedini modeli u seriji 1/32

Ne zanima me sta drugi misle, a tek me ne zanima sta ti mislis... BITNO JE DA TI I JA I MNOGI DRUGI UZIVAMO MAKSIMALNO U SVOJIM KOLEKCIJAMA.

Imam ukupno 543 modela.Imao sam i vise ali sam sada procistio kolekciju i preko 100 modela izbacio i razdelio U RAZMERI 1\87,\56,1\72,1\32,1\34,1\36,1\38.Ostavio sam samo 1\43 i nesto 1\24.:)

Uffffff... Cifra.:super: Ja sam uz ovaj model dobio 2 Minichams kataloga... Racing i Street 43. Meni trebaju svega desetak komada, Porsche i BMW u 1/43... Tako da me buducnost kad su Minichaps u pitanj ne brine.

Back