<< Obelix >>
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
jeste Yat Ming....
jel su ti ostali jos neki na prodaju 1:18
Nisu... Otarasio sam se niskobudzetnih modela

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste Yat Ming....
jel su ti ostali jos neki na prodaju 1:18
Najprostije receno... Solido - Burago, Nebo - Zemlja.
![]()
Ma, sve je bolje od Buraga.
BBurago je zakon! Od njega nema bolje!
Inače o ukusima ne vredi raspravljati. Što je za jednoga krš , za drugoga je nešto najbolje što postoji.
Najprostije receno... Solido - Burago, Nebo - Zemlja.
![]()
Ma, sve je bolje od Buraga.
Ne kazem ja da je Burago KRS... Pobogu, skupljao sam ga (sa Buragom sam poceo). Nema to veze sa ukusom... Jednostavno, postoje firme koje se ozbiljno bave izradom replika MODELA automobila. Burago je fabrika igracaka... pre svega. Ja u zivotu volim da idem korak napred, stepenik vise... Ma sta radio (pa makar i u skupljanju modela) hocu najbolje, najskuplje.... Pozdrav
Ja se ne slazem sa tobom da BBURAGO radi igracke! I takođe se ne slažem da je najskuplje i najbolje! Evo recimo BBURAGO modele u seriji 1/32 ima po ceni od 500 din kao i modele od 100 din , a u sustini istog kvaliteta su , domk postoje recimo i modeli koji su , tajođe mislim na BBURAGO , u seriji 1/24 ili 1/18iste cene kao pojedini modeli u seriji 1/32
Sve cestitke Ivanu na prvoj pravoj 43ojciVideo sam model uzivo i drzao ga u rukama i nemam reci, savrsenstvo
![]()
Hvala, hvala... Izvini sto zaboravih da ponesem ona dva 1/87...![]()
Meni je ovaj za Barre Pivo mnogo gotivan![]()
Mora da ih imas na stotine.... 20 godJa priznajem
patim za detaljima i zato volim 1/18. Sutra mi stize prvi 1/43
, slike sutra. Pozdrav
Stigo prvi 1/43 modelHvala Peri, jos jednom. Pozdrav svima.
Porsche 911 Carrera RSR 3.0 (1974)
[/URL][/IMG]![]()
Gligi kada i ti nisi kod kuce da te postim.Evo sta je cika Slobodan tj. Perafitilj meni doneo, jos jednom hvala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo sta je cika Slobodan tj. Perafitilj meni doneo, jos jednom hvala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam ukupno 543 modela.Imao sam i vise ali sam sada procistio kolekciju i preko 100 modela izbacio i razdelio U RAZMERI 1\87,\56,1\72,1\32,1\34,1\36,1\38.Ostavio sam samo 1\43 i nesto 1\24.![]()