AUTOMOBILI U RAZMERI

Taj stari Daf je dosta dobar. Lepo je uradjen i sve. Zasto niko nije hteo da ga uzme ne razumem, ali ja sam sa njim zadovoljan.
Dogovorio sam se sa likom da mi posalje jednu setru sto ima (doubledecker), a umesto druge sto je trebalo (S417) da mi posalje pare nazad pa cu onda nekom drugom prilikom da pazarim. Ako sve bude OK za par dana kad posalje i kad stigne kacim. Najvise sam cekao te buseve da mi stignu pa da sve kacim ali sa njima se sve to posteno oteglo. . .

Stari koliko kostaju ti kamioncici?

Ja sam Aci Jagodincu poslao par komada, kupio sam ih u jednoj Njemakoj radnji po cijeni od 0,25€... (slovima: dvades'pet centi) :sad2:

Stari koliko kostaju ti kamioncici?

Ja sam Aci Jagodincu poslao par komada, kupio sam ih u jednoj Njemakoj radnji po cijeni od 0,25€... (slovima: dvades'pet centi) :sad2:

Zaviski kako koji. Tog Dafa sam kupio za neke sitne pare, sa sve postarinom bilo je ispod 9$ ako se navaram, a kamion je bio ispod 4. a sada sam ga nasao na ebay i lik ga prodaje za 15$ + postarina, u engleskoj. Obicno kad kupujem gledam da budu ispod 25$ sa sve postarinom.
A te sto si ti nasao za 25 centi. . . to je jako dobar posao :)

Zaviski kako koji. Tog Dafa sam kupio za neke sitne pare, sa sve postarinom bilo je ispod 9$ ako se navaram, a kamion je bio ispod 4. a sada sam ga nasao na ebay i lik ga prodaje za 15$ + postarina, u engleskoj. Obicno kad kupujem gledam da budu ispod 25$ sa sve postarinom.
A te sto si ti nasao za 25 centi. . . to je jako dobar posao :)

Ma dolazili uz neke slatkise koje sam djeci kupovao tako da su kostali nekih smrdljivih 25 centi... Reci Aci nek' postavi fotke, kamioncicima nista ne fali osim sto na prikolici imaju reklame tih proizvoda... :ok:

Precrtani su na putu ka novim vlasnicima... Ostalo jos malo.
P.S. U posti me cudno gledaju...:eek: vec danima saljem autice po Srbiji:rotf:.

dsc08587x.jpg
[/URL][/IMG]

koja je cena ova 4 mala u prvom redu???

Back