Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Možda si sanjao, 8,3 po autodati je grad. To je isti motor koji se uvaljivao u ladu i potrošnja 10 litara. Dakle šta rade ti ljudi jel ugrađuju plin ili voze samo vikendom i kod doktora?
U Ladu je isao ladin motor. Ne blamiraj se svojim neznanjem.
A sto se tice potrosnje ona je bila 5,3 kad sam stigao u mesto kupca a kad smo se vracali za NS isao je on i njegova zena plus pa je digao potrosnju na 5,6 isto rutom nazad.
Kako tvoj auto moze tako moze i ovaj da manje trosi nego po tim podacima.
Ne vidim zasto ne verujes kad ja za razliku od tebe mogu da okacim i sliku i video a evo slike koju sam screenshotovao iz videa.
Nemas ti pojma o bordu.
Nije svaki bord isti a na nissanu ne pokazuje trenutnu nego prosecnu potrosnju tako da ti tvoje lupetanje opet pada u vodu.Jel vidis da sam presao do tog momenta 24 km? Jel vidis kombi ispred mene? Jel znas da sam citav Backi Jarak i Skoro citav Temerin isao iza tog kombija?
Lepo napisah da sam skrinsotovao sliku iz videa ali ako hoces i video moze pa da te dokusurim da vidis da ne skace i ne pada potrosnja i da nema nikakvog oduzimanja gasa.
Moze?
Imam osecaj da ti je krivo sto toliko veci auto trosi tek nesto vise od tvog prehvaljenog auta.
I ne blamiraj se jer ovo nije videlo renoov motor.
Ako je neko uhvacen onda si uhvacen ti. Ja nikad nisam bio nerealan sa potrosnjom. Ona mi uopste nije vazna i gledam na bordu sta pokazuje.
Danas sam doterao Mokku i Focus i evo kako izgleda auto bez pranja i lickanja a tek dovezen iz carine. Sad zamislite kako ce to da izgleda kad se opere i dotera za oglase.