Automobil, instruktor i ja = kataklizma

Earring:
ljudi, mora da se vozi vrlo oprezno
moj sef je juce vozio iz Nisa auto putem koji je bio zaledjen i bilo je jako mnogo nezgoda, jedan se bukvalno okretao na sred traka, a mnogi su se zakucali u bankinu
Vozimo oprezno i prilagodjenom brzinom!

:sad2:

Sto na moju zalost..pa mene ispunjava dobrotvorni rad:lol:

eto vidis kako izvlacim najbolje iz tebe. :lol:

Poslednja izmena:
Pazite moj danasnji biser, 2 dana pred polaganje:

Raskrsnica, ja idem pravo. Dvosmerna ulica, dve trake odvojene punom linijom.
Na drugoj strani raskrsnice, jedan taksista stao da pokupi nekog.

I ja udjem u raskrsnicu i padne mi na pamet da ga zaobidjem. I lepo dam levi migavac i preko pune linije krenem pravo na kolonu automobila koji cekaju da prodju raskrsnicu.

Sto je najcrnje od svega, ja se sasvim lepo provucem izmedju njih (suprotnim smerom), obidjem ovog mog sto stoji u mojoj traci i nastavim pravo.

I posle pet minuta provalim da me instruktor gleda u fazonu - ti si totalni kreten, mogli smo da izginemo zbog tebe.

:))))))

(nikada necu poloziti voznju, hehe. A kad je polozim, odmah krecem da taksiram posto sam izgleda prirodni talenat za krsenje propisa).

prvo da kazem da se ja potpuno pronalazim u ovoj slici.
Mislim, i ja bih tako volela da moj instruktor ponekad cuti.

Danas sam poslednji put vozila cas pred polaganje. Nisam prosla poligon, kao sto sam planirala, jer je bio zavejan snegom i nisu se videle nikakve linije niti bilo sta.
Padao je sneg sve vreme.

Vozila sam neke okolne ulice koje se obicno voze na polaganju i delovalo mi je onako... Instruktor kaze da imam dobre sanse da polozim na srecu, pod uslovom da se skoncentrisem i da mi ne padaju opasne ideje na pamet.
Kaze, znas ti propise, tehnika ti je super, brzina sasvim solidna, opustena si i delujes sigurno dok vozis, ali ti pojma nemas da procenis kad mozes da prodjes a kada ne. Tako da te mozda oni i puste ako im delujes sigurno, ali kod mene bi 100% pala jer te ja znam i znam da si opasna po saobracaj.

Smrc.
:(

(inace, odao mi je tajnu da me u auto skoli zovu mali Sumaher, posto im je on pricao kako ja uspevam da se provucem cak i tamo gde je to nemoguce....)

E nemam pojma... Videcemo u ponedeljak.
Ne osecam se nesto bas lepo povodom toga sto mi je rekao. Vise sam nekako tuzna. Nekako, ispada da se ja ne trudim dovoljno da obratim paznju i budem opreznija, ali ja se bas trudim. I umorna sam od voznje. Ako sad padnem, do Nove Godine nema teorije da sednem u auto.

sinoc idemo mi taxijem po nekom krivudavom putu sa dve trake suprotnog smera, odvojene neprekidnom linijom, a taxista umesto da vozi u desnoj traci, on vozio po sred puta. pola auta bilo u nasoj traci pola u suprotnoj, a sa druge strane idu kola i kako koja naidju on se malo pomeri, pa nastavi po sredini. ja se mislim sto mi ti ne budes na polaganju, kod tebe je sve dozvoljeno. :lol:

Smmmrc.

Pala sam voznju.

Poligon sam super izvozala, super se izvela na ulicu, stajala na znaku stop, propustala pesake, krenula lepo pod rucnom i td i td i onda se nisam okrenula polukruzno.

Ustvari, mi smo prosli tu ulicu gde sam se obicno okretala polukruzno na casovima i nastavili pravo. I onda mi je taj neki instruktor rekao-hajde sad polukruzno okretanje na prvoj raskrsnici. A ta prva raskrsnica nije prava raskrsnica nego ima samo ulica koja se ukljucuje sa desne strane. I ja se lepo zaustavim ispred te ulice, propustim neki kamion sto je bio desni i krenem da motam na levo. I on mi kaze-e sad vise ne mozes polukruzno, hajde nazad na poligon...

Ustvari je trebalo da udjem malo u tu desnu ulicu i da sebi napravim malo vise mesta pa onda da krenem da motam u polukrug. Znaci bezveze skroz. Jos me u povratku pitao taj instruktor da li sam vezbala tu polukruzno sa svojim instruktorom, i ja kazem da nisam. I stvarno nisam. A on kaze- pa sad pitaj njega sto nisi. Inace si odlicno odvozala, ali ne mozemo da te pustimo bez tog polukruznog.

I tako...

Vratimo se mi na poligon, i meni kaze policajac-bas steta, super si vozila ali ne mozemo da te pustimo bez uradjenih svih elemenata. A inace se videlo da uzivas u voznji i da si potpuno sigurna u sebe, sto se jako retko vidja, pogotovo ne kod onih koji prvi put polazu. Predsednik komisije posle kad smo izasli rekao mom instruktoru da sam ja odlicno vozila i da imam slifa da budem dobar vozac i da je stvarno glupo sto su morali da me obore. A moj instruktor se drzao svoje stare politike - ne znate vi kakva je ona, ona je opasna po saobracaj. Morace jos desetak casova da odvoza pa onda mozete i da je pustite. Inace, posle mi je priznao da im je on rekao da me pitaju to polukruzno sa koriscenjem desne ulice posto to nismo ucili na casovima a meni ipak nedostaje tih nekoliko casova da prestanem da budem opasna po saobracaj.

Tako da, bezveze. Ja se nisam nesto nadala da cu proci, ali mi je svejedno bezveze sto sam ovako pala. Ispada kao da su mi smestili da padnem. I tako...

Ne znam kako da se osecam povodom ovog. Da li da budem srecna sto sam pala jer cu bolje da utvrdim gradivo pa necu ici okolo i gaziti pesake, ili da budem iznervirana.

Poslednja izmena:
A moj instruktor se drzao svoje stare politike - ne znate vi kakva je ona, ona je opasna po saobracaj. Morace jos desetak casova da odvoza pa onda mozete i da je pustite. Inace, posle mi je priznao da im je on rekao da me pitaju to polukruzno sa koriscenjem desne ulice posto to nismo ucili
ccc šta reći...
1. ne brini, na polaganju niko ne vozi savršeno. pre ili kasnije položićeš.
2. deset časova manje više, vožnja se uči mesecima tj zapravo tek naučiš da voziš kad počneš sam da ideš kroz grad.
3. za instruktora nemam komentar. za početak ne bih odvozao tih deset časova. u svakom slučaju ne bih kod njega.

@Trilijan, meni ovo neverovatno. msm, tvoj instruktor je licno njima rekao da te pitaju to polukruzno, iako je znao da ne znas, da bi ti pala i dalje vozila kod njega. :eek: tacno ono sto sam ja rekla na pre nekoj strani. stalo im je samo do para. :besan2:
to je tacno namestaljka. :besan2:

edit
vd:
3. za instruktora nemam komentar. za početak ne bih odvozao tih deset časova. u svakom slučaju ne bih kod njega.

pa da, ali fora je sto on njoj opet moze nesto da namesti. necu da tripujem trilijan, ali instruktor je djubre nevidjeno.

Poslednja izmena:
Hvala svima na podrsci.
Polozicu naredni put. Sigurno.

Ma mozda je tako i bolje, da utvrdim jos malo gradivo. A sto se tice instruktora, malo je on mutan oko para, videla sam ja to jos i pre.
Kad smo polagali testove, dvojica likova su ga pozvali napolje i onda ga prebili na oci svih nas zbog nekih para koje nije vratio. A ako se secate, jos za vreme regularnih casova on je nesto pozajmljivao pare od mene. I td. Tako da, verujem da je do para.
A sta da radim, ne ide sad da ga menjam. Ipak me je on naucio sve sto znam.

Nije bitno. Bice bolje drugi put. OVa godina 2010. mi ionako nije bila nesto, bolje da polozim naredne nego da sam sad polozila pa da poginem pre Ng.

Hvala svima jos 1 na podrsci. Nadam se da cu sledeci put imati cime da se pohvalim.

Smmmrc.

Pala sam voznju.

Poligon sam super izvozala, super se izvela na ulicu, stajala na znaku stop, propustala pesake, krenula lepo pod rucnom i td i td i onda se nisam okrenula polukruzno.

Ustvari, mi smo prosli tu ulicu gde sam se obicno okretala polukruzno na casovima i nastavili pravo. I onda mi je taj neki instruktor rekao-hajde sad polukruzno okretanje na prvoj raskrsnici. A ta prva raskrsnica nije prava raskrsnica nego ima samo ulica koja se ukljucuje sa desne strane. I ja se lepo zaustavim ispred te ulice, propustim neki kamion sto je bio desni i krenem da motam na levo. I on mi kaze-e sad vise ne mozes polukruzno, hajde nazad na poligon...

Ustvari je trebalo da udjem malo u tu desnu ulicu i da sebi napravim malo vise mesta pa onda da krenem da motam u polukrug. Znaci bezveze skroz. Jos me u povratku pitao taj instruktor da li sam vezbala tu polukruzno sa svojim instruktorom, i ja kazem da nisam. I stvarno nisam. A on kaze- pa sad pitaj njega sto nisi. Inace si odlicno odvozala, ali ne mozemo da te pustimo bez tog polukruznog.

I tako...

Vratimo se mi na poligon, i meni kaze policajac-bas steta, super si vozila ali ne mozemo da te pustimo bez uradjenih svih elemenata. A inace se videlo da uzivas u voznji i da si potpuno sigurna u sebe, sto se jako retko vidja, pogotovo ne kod onih koji prvi put polazu. Predsednik komisije posle kad smo izasli rekao mom instruktoru da sam ja odlicno vozila i da imam slifa da budem dobar vozac i da je stvarno glupo sto su morali da me obore. A moj instruktor se drzao svoje stare politike - ne znate vi kakva je ona, ona je opasna po saobracaj. Morace jos desetak casova da odvoza pa onda mozete i da je pustite. Inace, posle mi je priznao da im je on rekao da me pitaju to polukruzno sa koriscenjem desne ulice posto to nismo ucili na casovima a meni ipak nedostaje tih nekoliko casova da prestanem da budem opasna po saobracaj.

Tako da, bezveze. Ja se nisam nesto nadala da cu proci, ali mi je svejedno bezveze sto sam ovako pala. Ispada kao da su mi smestili da padnem. I tako...

Ne znam kako da se osecam povodom ovog. Da li da budem srecna sto sam pala jer cu bolje da utvrdim gradivo pa necu ici okolo i gaziti pesake, ili da budem iznervirana.

jeb.te instruktor ti je totalni kreten
bas mi je zao
nisam pametna sta da ti kazem, osim da uzmes tih 10 casova kao sto je reko i da vozis po p.s.-u (znaci stvarno moras da izbijes iz glave prelazak na punoj liniji)
Srecno!

Ono kao, o cemu vi pricate:zroll:
Trilijan je izmanipulisala budala koja ocigledno ima problema sa lovom.
Namestio joj da padne i onda jos da uzme NI MANJE NI VISE nego 10 casova.
Trilijan odhebi tu budalu,vidis da ti je namerno punio glavu da si "opasna po saobracaj". On ce da ti pomogne, samo jos malo para da mu poklonis.

Ako se plasis da ce da ti pravi probleme, mozes slobodno da uzmes potvrdu o casovima i o polozenom testu i da u drugoj auto skoli polozis voznju.

Smmmrc.

Pala sam voznju.

I tako...

Ne kapiram 2 stvari..prvo sto si polagala sa drugim instruktorom a ne sa onim koji te ucio..to je nebuloza..drugo ne postoji pod opcijom da vozis kod bilo kog instruktora a da ti on kaze bilo sta novo tog dana kad polazes da ne znas..znaci xxx puta pre toga se pita sta i gde gresis da bi to i taj deo savladala..ako nemas takvog instruktora oteras ga u pm i uzimas drugog..dakle i dalje tvrdim da svako za svoj novac bira i da instruktor nije kriv vec kako se postavite..srecno sledeci put

Back