Automobil, instruktor i ja = kataklizma

E ebg, to ti je sad tako zbog ovog novogodišnjeg haosa. Inače nije, bude gužva vikendom tokom dana, svi dođu što u veliku nabavku što da lanzaju po radnjama, ali se nađe mesto, nije neka preterana frka. A sad je krkljanac najgori, muka me hvata kad pomislim da danas treba da kupim neke igračke za paketić :(

Inace u Usce kolima vise ne idem, NIKAD
ono sto bi se moglo nazvati mojim parkiranjem bilo je kukanje i moljakanje onih parking radnika da me puste na nedozvoljenom mestu (bila sam s detetom, a ujedno sam kukala i kako sam tek polozila)
Ono mesto je jednostavno horor, nema parking mesta nigde

I inace sam omrznula soping centre, mogu pesaka na pauzi da odem u DC i to moj maksimum

Kolima na one njihove odvratne parkinge - hvala lepo
Šta bre moljakaš, nabodeš ga, zaključaš i ćao...
Šta, da neće zvati pauka da te odnese... z:mrgreen:z:D
Pa to mi je problem
U Mercatoru, u Uscu sam kruzila 15 minuta bezuspesno pokusavajuci da bilo gde nadjem bilo kakvo mesto....
Odustajem, predajem se, ja ionako nisam konzumet soping centara i ta guzva me i inace jako smara...
Ti ko mm...
On se vozi u krug bar pola sata... dok ne nađe pravo idealno mesto za svog mezimca...(ovo se odnosi na autoz:mrgreen:)... onda ga još nežno parkira... pa kaže:"Čičak pazi vrata." a ja ih onda zalupim svom snagom, da se čitav parking zatrese... boles' bre... još mu auto uvek viri jer je predugačak(ovo se odnosi na sve z:mrgreen:)...
I šta ga onda brate mili cickaš... ebeš auto...

Kako ja uvek nađem mesta... parkiram na prvo slobodno... bio to parking ili ne... (ovo sve važi za ušće)... zato što ti tu niko ne može ni kaznu napisati... niti pozvati pauka...z;)

E ebg, to ti je sad tako zbog ovog novogodišnjeg haosa. Inače nije, bude gužva vikendom tokom dana, svi dođu što u veliku nabavku što da lanzaju po radnjama, ali se nađe mesto, nije neka preterana frka. A sad je krkljanac najgori, muka me hvata kad pomislim da danas treba da kupim neke igračke za paketić :(

Prošle godine mi išli 30. decembra... preselo mi... dok ga je uparkirao zažalih što pođoh...z:mrgreen:

to sa parkiranjem
od kako dolazim pre 8 na posao uvek ujutru imam mesta za parkuranje, a inace od 9 je kod nas ispred zgrade haos i to traje do 5

s druge strane u naselju ispred moje zgrade je uvek guzva i nikad nema mesta, a ni mesto koje ima - tu ne umem da se uparkiram
onda lepo se parkiram malo dalje, ali tako da uvek ostavim dosta mesta ispred i iza sebe, jer kao pocetnik najslabija tacka mi je parkiranje, a uvek mi se desi da me neki idiot zagradi ne uzimajuci uopste u obzir kolika je moja brava

Šta bre moljakaš, nabodeš ga, zaključaš i ćao...
Šta, da neće zvati pauka da te odnese... z:mrgreen:z:D

Ti ko mm...
On se vozi u krug bar pola sata... dok ne nađe pravo idealno mesto za svog mezimca...(ovo se odnosi na autoz:mrgreen:)... onda ga još nežno parkira... pa kaže:"Čičak pazi vrata." a ja ih onda zalupim svom snagom, da se čitav parking zatrese... boles' bre... još mu auto uvek viri jer je predugačak(ovo se odnosi na sve z:mrgreen:)...
I šta ga onda brate mili cickaš... ebeš auto...

Kako ja uvek nađem mesta... parkiram na prvo slobodno... bio to parking ili ne... (ovo sve važi za ušće)... zato što ti tu niko ne može ni kaznu napisati... niti pozvati pauka...z;)

Tačno znam o čemu pričaš, viđa se to često i ne samo po tc, pa takvima psujem majku seljačku nepripitomljenu sve u 16, pošto se samo krmad izvali tako gde joj padne na pamet z;)

Vidiš, stvarno ne znam da li saobraćajci imaju ingerencije nad garažama tc (mada nisam sigurna zašto ne bi imali), moja ideja je bila auto lak, kontrastne boje of kors, za inspirativnu poruku na oba krila z:mrgreen:

Ništa lično, princip je u pitanju, bljuje mi se od bahatih u saobraćaju.

Poslednja izmena:
Tačno znam o čemu pričaš, viđa se to često i ne samo po tc, pa takvima psujem majku seljačku nepripitomljenu sve u 16, pošto se samo krmad izvali tako gde joj padne na pamet z;)

Vidiš, stvarno ne znam da li saobraćajci imaju ingerencije nad garažama tc (mada nisam sigurna zašto ne bi imali), moja ideja je bila auto lak, kontrastne boje of kors, za inspirativnu poruku na oba krila z:mrgreen:

Ovako nekako (bold) i ja :mrgreen:
Meni su padala na pamet razbijena jaja na soferki :mrgreen: kada bih videla da ispred zgrade ne mogu da se parkiram jer se nekome cefnulo da parkira popreko auto i zauzme 3 parking mesta :evil: jer,eto,njega bas briga za ostale....
:evil:

Ovako nekako (bold) i ja :mrgreen:
Meni su padala na pamet razbijena jaja na soferki :mrgreen: kada bih videla da ispred zgrade ne mogu da se parkiram jer se nekome cefnulo da parkira popreko auto i zauzme 3 parking mesta :evil: jer,eto,njega bas briga za ostale....
:evil:

To su otprilike jedine stvari za koje bih stvarno bila sposobna da pozovem pauka i to sve i da mogu da parkiram 3m dalje, sve i da mene lično ne zagradi, da meni lično ne smeta. Uopšte se ne tripujem na poštovanje propisa do u slovce i poštujem kreativnost u parkiranju i sama se parkiram ponekad da se prekrstiš i sa levom i sa desnom, i imam razumevanja da ne može svako svaki auto da parkira uspešno na svako mesto, ali ovo su pitanja isključivo bahatosti i bezobrazluka i na to treba isključivo đonom i što jače.
Ovaj grad će eksplodirati od broja automobila i svako od nas se u svakakvim situacijama zbog toga nalazio, ali to ne znači da treba da budeš krme. Ebt, i kad moram da zagradim drugi auto ili garažu ili bilo šta, imam makar toliko lepog vaspitanja da ostavim br. mobilnog na šoferci da me zagrađeni cimne ako treba da izađe. I tako se rešava potpuno razumljiv problem frke i gužve, na jedan normalan, ljudski način. A ne zabodem i ćao, bole me q, ne može da zove pauka. Kome treba pandur i pauk da se ne bi ponašao kao krme, pandura i pauka mu treba i zvati.

Inače, čula sam da se najgore pere skorena masna supa sa rezanci z:mrgreen:

To su otprilike jedine stvari za koje bih stvarno bila sposobna da pozovem pauka i to sve i da mogu da parkiram 3m dalje, sve i da mene lično ne zagradi, da meni lično ne smeta. Uopšte se ne tripujem na poštovanje propisa do u slovce i poštujem kreativnost u parkiranju i sama se parkiram ponekad da se prekrstiš i sa levom i sa desnom, i imam razumevanja da ne može svako svaki auto da parkira uspešno na svako mesto, ali ovo su pitanja isključivo bahatosti i bezobrazluka i na to treba isključivo đonom i što jače.
Ovaj grad će eksplodirati od broja automobila i svako od nas se u svakakvim situacijama zbog toga nalazio, ali to ne znači da treba da budeš krme. Ebt, i kad moram da zagradim drugi auto ili garažu ili bilo šta, imam makar toliko lepog vaspitanja da ostavim br. mobilnog na šoferci da me zagrađeni cimne ako treba da izađe. I tako se rešava potpuno razumljiv problem frke i gužve, na jedan normalan, ljudski način. A ne zabodem i ćao, bole me q, ne može da zove pauka. Kome treba pandur i pauk da se ne bi ponašao kao krme, pandura i pauka mu treba i zvati.

Inače, čula sam da se najgore pere skorena masna supa sa rezanci z:mrgreen:
:zcepanje: Ne mogu bonu da ti dam za ovo,bice kasnije :cepanje:

medo, jel ti voziš žutog malog ševroleta čini mi se... onaj što ima znak + napred?

jao citam Medu i sramota me je :rumenko:
prvo zato sto ja zbog svog neiskustva u prakiranju skoro uvek zauzmem dva parking mesta gde ima prostora :rumenko:
samo jednom sam nekog zagradila, ali sam se vratila posle 5 minuta
i nije u pitanju bezobrazluk
kad god mogu da se parkiram normalno, a to je 95% slucajeva, ja se parkiram normalno, ali kad bas nemam gde, onda i ja napravim poneki ne bas lep potez

E mirka, nije samo to, nego sto ce da traje neki haos casova, i sto ce da se polaze i prva pomoc, i bice i casovi teorije, mada licno, ja mislim da to nije tako lose, potrebno je podici svest nasih vozaca na visi nivo, to je definitivno
Jedino sto nisu morali na konto toga da podizu cene
Ovo je jos jedan primer gde se zamenjuje cilj i sredstvo, te je vazno da odmah poskupi, a da li ce i zaista biti delotvorno, to jos ne misle

A sto se tice tablica i vozacke, i to su nasli da nas obraduju prigodnim novogodisnjim 'poklon poskupljenjima'
prvo sto ce to biti haos, drugo sto vise ni oni ne znaju na sta su sve izmislili taksu, porez i cenu

ali eto, da vas obradujem, ministri obecali pojeftinjenje goriva u sledecoj godini :zhm:

E Mirka pa nije to neka cifra za tako nesto:bob: ,neki odevni predmet kosta vise,a traje krace,a tek ako se ugojis pa ne mozes da ga nosis :zroll:,a vozacka staje u svaku torbicu,a moze i dva prsta da viri iz dzepa na kosulji.:zcepanje:
:zpozdrav:

Srecna Nova,sadasnjim i buducim vozacima.

novagodina1.gif

Back