Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dovoljno je procitati sta si napisao i nema problema ko je pametan shvatice....NikolaNBgd
Re: Automati za grickalice i sl.
Citat:
Original postavio Steelmax Pogledaj poruku
Poz Nikola.
Cime se ti bavis
Ja se bavim prevarama ljudi, radim piramidu, torbarenje i kao rezultat svega toga, prosim na ulici.Radim MLM!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Sta sad bi u kojoj si sad fazi ? proslo dejstvo tabletica, ajde tovari novu porciju.:bye:

Tvoj IQ od 0,000298712 to nikad nece shvatiti!:mrgreen:

Dovoljno je procitati sta si napisao i nema problema ko je pametan shvatice....NikolaNBgd
Re: Automati za grickalice i sl.
Citat:
Original postavio Steelmax Pogledaj poruku
Poz Nikola.
Cime se ti bavis
Ja se bavim prevarama ljudi, radim piramidu, torbarenje i kao rezultat svega toga, prosim na ulici.Radim MLM!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Sta sad bi u kojoj si sad fazi ? proslo dejstvo tabletica, ajde tovari novu porciju.:bye:
Poruka za NT Vending
Ajde da se vratimo na pravu temu .
Ovi sto rade Zenski posao POD NAVODNICIMA. nek otvore novu temu.
Postavljam drug polako ove nove automate i mogu ti reci da su ok opremio sam se sa rezervnim delovima ko lud a nista ne crkava .
kako se tebi pokazali oni zubcanici za inkontro ja resio problem drugog zubcanika od reduktora motora sto crkava . mesto drugog zubcanika stavljam treci na njegovo mesto metalni neces verovati da pase probaj , samo moras da pustis motor samo da pokrece reduktor bez grupa dok ne napravi malo mesta . A obavezno moras da podesis gramazu na 7,2 grama i da doteras point grupa .

Poruka za NT Vending
Ajde da se vratimo na pravu temu .
Ovi sto rade Zenski posao POD NAVODNICIMA. nek otvore novu temu.
Postavljam drug polako ove nove automate i mogu ti reci da su ok opremio sam se sa rezervnim delovima ko lud a nista ne crkava .
kako se tebi pokazali oni zubcanici za inkontro ja resio problem drugog zubcanika od reduktora motora sto crkava . mesto drugog zubcanika stavljam treci na njegovo mesto metalni neces verovati da pase probaj , samo moras da pustis motor samo da pokrece reduktor bez grupa dok ne napravi malo mesta . A obavezno moras da podesis gramazu na 7,2 grama i da doteras point grupa .

Rade za sada odlicno, jedan radi vec par mjeseci, koliko li vec, a druge sam ubacio u reduktore, podmazao jestivom tovatnom mascu i ovih dana jedan Incontro spremam za probu, sav je rasturen, to je onaj sto mi je izbacivao klixon, onda mi je otisao onaj ventila kaafe na njemu, sad sam te sve dijelove prikupio, ocistio bojler, sredio nosace pumpe, plocu prelemio jer je bila izgorela usled tog kratkog spoja na ventilu kafe pa cemo vidjeti kako ce to sve da radi kad ga sastavim.

Nisam te razumio za zupcanike, evo, neki dan sam ga sastavljao, a vec sam zaboravio koji je onaj bijeli plasticni sto crkava, 2 ili 3?I koji metalni stavljas, onaj veliki koji dodje na kraju?Mislis, stavis ih, pa ukljucis malo motor da se to razmrda i nalegne i onda kacis na grup?

Point grupa, mislis da onaj mali imbus vijak uvrnem tacno u onu tacku na osovini?

Steelmax, pokusacemo od jednog Necta Colibrija, espreso model, da napravimo "Coffee to go" model, nabavili smo manje case od standardnih cofee to go, isto papirne, prosire se kasike tako da mogu da stane duze, stavi se nesto veca doza vode i sirovina i montira se nosac poklopca za case sa strane, mislim da ce to dobro raditi, nije mi to jos sve stiglo, javicu ti kako ide kad probamo.

Inace, Coffee to go smo mislili raditi sa Necta Koro, ali posto je preskup mislim da ce ovo biti bolja varijanta jer na Necta Koro mora neko da priprema napitak, a ovdje kupac obavi sve sam i dobije pravi Coffee to go.

Steelmax, pokusacemo od jednog Necta Colibrija, espreso model, da napravimo "Coffee to go" model, nabavili smo manje case od standardnih cofee to go, isto papirne, prosire se kasike tako da mogu da stane duze, stavi se nesto veca doza vode i sirovina i montira se nosac poklopca za case sa strane, mislim da ce to dobro raditi, nije mi to jos sve stiglo, javicu ti kako ide kad probamo.

Inace, Coffee to go smo mislili raditi sa Necta Koro, ali posto je preskup mislim da ce ovo biti bolja varijanta jer na Necta Koro mora neko da priprema napitak, a ovdje kupac obavi sve sam i dobije pravi Coffee to go.

Citam sve ovo i moram ti reci da da Bianchi masine vec imaju tu mogucnost . sljaka to ok ali sve zavisi od kvaliteta casa i punioca kako transportuje papirne case . Samo ...
od ukusa prave kafe nece ostati nista .To je samo fora za ekoloske firme .
Moras samo stelovati vilicu drzaca casa ako se odlucis na bianchi masine

Poslednja izmena:
Citam sve ovo i moram ti reci da da Bianchi masine vec imaju tu mogucnost . sljaka to ok ali sve zavisi od kvaliteta casa i punioca kako transportuje papirne case . Samo ...
od ukusa prave kafe nece ostati nista .To je samo fora za ekoloske firme .
Moras samo stelovati vilicu drzaca casa ako se odlucis na bianchi masine

Pa mislim da koristim case koje imaju isti precnik onog gornjeg ruba kao i ove za vending, malo su krace od standardnih Coffee to go casa, ali vece od ovih vending, a posto su papirne ne bi trebalo da imaju problema sa ispadanjem, tj.antistaticke su.I kod novijih Bianchija se mogu prosiriti kasike i koristiti vece tako da i Bianchi moze da radi isto, ali probacu sa Colibrijem jer cu imati jedan slobodan.

Moras samo stelovati vilicu drzaca casa ako se odlucis na bianchi masine - ovo nisam razumio?

Back