Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde malo da pricamo o prodaji lokacija To je nesto sto nas sve ceka i to je pra
va zarada

Kako mislis o prodaji lokacija?Kome?

Mislis da prodas sve lokacije i opremu, tj.izadjes iz posla ili da poneku lokaciju prodas nekome ko ima svoje aparate?Ili, najgora varijanta, ali vrlo malo moguca - da se pojavi neko "jaci" ko je lud da ulozi dosta para i izgura te novim aparatima i niskom cijenom napitaka?

Poslednja izmena:
Kako mislis o prodaji lokacija?Kome?

Mislis da prodas sve lokacije i opremu, tj.izadjes iz posla ili da poneku lokaciju prodas nekome ko ima svoje aparate?Ili, najgora varijanta, ali vrlo malo moguca - da se pojavi neko "jaci" ko je lud da ulozi dosta para i izgura te novim aparatima i niskom cijenom napitaka?

Ima i takvih koji neznaju sta ce sa parama ali nisu ni malo naivni znas sta se desilo sa bugarskomtamo nema sitnih vec je bio otkup lokacija 5evra po napitku za mesec dana .
Sta ti mislis da je zarada teko lose proracunata nihova proizvodnja sirovina a opametice i sve male firmice a cena ce napitka biti pola evra znaju oni sta rade.mada kad sracunas 10 lokacija sa 1000 napitaka nije bas mala cifrica .I zato treba postavljati sto vise aparata tu su pare za nase muke .

Poslednja izmena:
Ima i takvih koji neznaju sta ce sa parama ali nisu ni malo naivni znas sta se desilo sa bugarskomtamo nema sitnih vec je bio otkup lokacija 5evra po napitku za mesec dana .
Sta ti mislis da je zarada teko lose proracunata nihova proizvodnja sirovina a opametice i sve male firmice a cena ce napitka biti pola evra znaju oni sta rade.mada kad sracunas 10 lokacija sa 1000 napitaka nije bas mala cifrica .I zato treba postavljati sto vise aparata tu su pare za nase muke .

Pet evra po napitku?To je extra, ali ko ce kod nas toliko rizikovati, muka je pronaci lokaciju na kojoj ces napraviti 10 (deset) napitaka dnevno, narod nema dinara, a mislim da prava kriza tek dolazi.

Slazem se da treba imati sto vise aparata, ali i to trazi dosta para, moras ga obici najmanje jednom sedmicno pa i da ti napitka jednog ne napravi.

Pet evra po napitku?To je extra, ali ko ce kod nas toliko rizikovati, muka je pronaci lokaciju na kojoj ces napraviti 10 (deset) napitaka dnevno, narod nema dinara, a mislim da prava kriza tek dolazi.

Slazem se da treba imati sto vise aparata, ali i to trazi dosta para, moras ga obici najmanje jednom sedmicno pa i da ti napitka jednog ne napravi.

Ma radice ne brini za kafu uvek ima para narodu ne mozes uzeti na krupno ali na sitno da .Das mu kvalitet i nema problema . ja sam imao aparat 6 meseci obilazili ga ko belu vranu ali sad bije mozda i 2000 napitaka mesecno

Kakva je situacija kod tebe Steelmaxe, imas li konkurencije, radi li to jos ko sem tebe?Ovdje je to probalo par ljudi i kad su ukapirali da se aparati moraju obilaziti cesto odustali od posla, jedan kupio par aparata, a imao jednu lokaciju, kako aparat stane on ga odnese i donese drugi dok ih sve nije izredjao, a onda nas zvao da mu ih kupimo.Kvarovi, smijesni.

Kakva je situacija kod tebe Steelmaxe, imas li konkurencije, radi li to jos ko sem tebe?Ovdje je to probalo par ljudi i kad su ukapirali da se aparati moraju obilaziti cesto odustali od posla, jedan kupio par aparata, a imao jednu lokaciju, kako aparat stane on ga odnese i donese drugi dok ih sve nije izredjao, a onda nas zvao da mu ih kupimo.Kvarovi, smijesni.

Ima par njih ali sitnih i rade na crnjaka samo mi kvare posao ali neka su nek se muce njihova kafa je ko moj trek iz otpadne vode drze par jakih lokacija imaju neka austrijska groblja iz pedesetih godina

Steelmax, jel to 70 evra sa PDV-om preko računa....
Imaš li iskustva sa ICT-om... Čuo sam da primaju i fotokopije sa inkjet-a... A opet ima ljudi na forumu koji ih hvale...

Neznam sta da ti kazem kako citaju mada mi drugar iz hrvatske kaze da se programiraju preko posebnog adaptera i da im je konstrukcija nesto losija mada za mene je zakon inovative tehnologu imas u beogradu zastupnika i profesionalca G. dina bogija ako hoces kvalitet i sigurnost ako ne imas kod mene nv2 rucno ih programiras kad god se neka nova serija novca pojavi provuces par komada i cita ko ludo, ja sve njih koristim i prezadovoljan sam a i ako uleti neka kopija nije strasno ja od kako radim nikad nisam imao kopiranu novcanicu u aparatu ( cena za nv2 kod mene ti je 60 evrica preradjen da ne kida konac sa novanice ) Radi u binarnom modu i pulsmom i kacis na isti kabal od rm5 ili nri g13

Hm...pa mozda bih i porazmislio da mi neko ponudi toliko.Ali, opet, to je zarada za 1.5-2 godine ako sam dobro sracunao?

Tako je . imaju oni racunice kad su nihove sirovine i najnoviji aparat dobiju za samo 500 evra + snack na lokaciji to isplate za 6 meseci ali njihov covek obilazi aparate 2 puta mesecno i to minimum 80 aparata Koka kola sad radi neki vending aparat i davace besplatno projekat za aparat radi jedna srpska firma . Od mene uzeli proto tip

Back