Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako je . imaju oni racunice kad su nihove sirovine i najnoviji aparat dobiju za samo 500 evra + snack na lokaciji to isplate za 6 meseci ali njihov covek obilazi aparate 2 puta mesecno i to minimum 80 aparata Koka kola sad radi neki vending aparat i davace besplatno projekat za aparat radi jedna srpska firma . Od mene uzeli proto tip

Hm...zanimljivo, znaci, ulagati sto vise u aparate i lokacije!

Ne, imao sam jedino problem sa onom plocom od Incontra, nesto sam prelemio i sad cekam da mi se napravi onaj zupcanik na grupi pa da ga probam

A na kom aparatu ti se to desilo i kako?

Ma dobio sam jednu kutiju polovnih ploca za bianchi pa medju nima jedna zeza cim se startuje aparat dozira mleko i radi mlin non stop proverio sam releje dobri su . verovatno da je probio opto kapler ili ima neki spoj ploca . zao me je da je bacim tako da cu je srediti kad budem imao vremena

Znas li ti da ja kad uvezem aparat iz italije nijedan nije preko 6 grama kafe a voda u napicima ko da je lek . stede do besvesti i kod njih se ne kvari . Pa normalno da ces vise kvarova imati po nasim standardima . i moras depuratore da radis na minimum 4000

Back