NT Vending
Aktivan član
- Poruka
 - 1.250

Koja cena je limenke pepsi kod tebe
1.00-1.20 KM su limenke, ili 60 eurocenti otprilike

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja cena je limenke pepsi kod tebe
Mislim na nabavnu cenu Kod mene je 030 evra nabavna a drzim na 050evra1.00-1.20 KM su limenke, ili 60 eurocenti otprilike
Mislim na nabavnu cenu Kod mene je 030 evra nabavna a drzim na 050evra
Ajde malo da pricamo o prodaji lokacija To je nesto sto nas sve ceka i to je pra
va zarada
Kako mislis o prodaji lokacija?Kome?
Mislis da prodas sve lokacije i opremu, tj.izadjes iz posla ili da poneku lokaciju prodas nekome ko ima svoje aparate?Ili, najgora varijanta, ali vrlo malo moguca - da se pojavi neko "jaci" ko je lud da ulozi dosta para i izgura te novim aparatima i niskom cijenom napitaka?
Ima i takvih koji neznaju sta ce sa parama ali nisu ni malo naivni znas sta se desilo sa bugarskomtamo nema sitnih vec je bio otkup lokacija 5evra po napitku za mesec dana .
Sta ti mislis da je zarada teko lose proracunata nihova proizvodnja sirovina a opametice i sve male firmice a cena ce napitka biti pola evra znaju oni sta rade.mada kad sracunas 10 lokacija sa 1000 napitaka nije bas mala cifrica .I zato treba postavljati sto vise aparata tu su pare za nase muke .
Pet evra po napitku?To je extra, ali ko ce kod nas toliko rizikovati, muka je pronaci lokaciju na kojoj ces napraviti 10 (deset) napitaka dnevno, narod nema dinara, a mislim da prava kriza tek dolazi.
Slazem se da treba imati sto vise aparata, ali i to trazi dosta para, moras ga obici najmanje jednom sedmicno pa i da ti napitka jednog ne napravi.
Vec je hvaljena firma u batajnic prodata i vlastisnistvo je sad firme straus ( Don kafe)
Kakva je situacija kod tebe Steelmaxe, imas li konkurencije, radi li to jos ko sem tebe?Ovdje je to probalo par ljudi i kad su ukapirali da se aparati moraju obilaziti cesto odustali od posla, jedan kupio par aparata, a imao jednu lokaciju, kako aparat stane on ga odnese i donese drugi dok ih sve nije izredjao, a onda nas zvao da mu ih kupimo.Kvarovi, smijesni.
Steelmax, jel to 70 evra sa PDV-om preko računa....
Imaš li iskustva sa ICT-om... Čuo sam da primaju i fotokopije sa inkjet-a... A opet ima ljudi na forumu koji ih hvale...
Ima par njih ali sitnih i rade na crnjaka samo mi kvare posao ali neka su nek se muce njihova kafa je ko moj trek iz otpadne vode drze par jakih lokacija imaju neka austrijska groblja iz pedesetih godina
Ama onda ti i nemas konkurencije, ispasce iz igre oni s vremenom ako idu na tako lose napitke i rade sa takvim krsevima.
ma moze se desiti da im ostavim te sitne lokacije ocekujem nesto mnogo veliko tako da cu te sitne lokacije verovatno prodati
Pa kojom logikom ides u toj prodaji?Po broju napitaka koje si ti imao?
nasta mislis
Pa po kojoj cijeni prodajes lokaciju?Kako da je procijenim koliko vrijedi moja lokacija?
Pet evra puta mesecni broj napitaka za mesec dana
Hm...pa mozda bih i porazmislio da mi neko ponudi toliko.Ali, opet, to je zarada za 1.5-2 godine ako sam dobro sracunao?