- Poruka
- 17.471
Треба да скупљамо плијен по цијелом форумуЕ, можда је Зен тему замислила да качимо оно што се другде деси, али ја на овој теми нећу ништа да исправљам, како исправи, исправио је...
Може и овај.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Треба да скупљамо плијен по цијелом форумуЕ, можда је Зен тему замислила да качимо оно што се другде деси, али ја на овој теми нећу ништа да исправљам, како исправи, исправио је...
И теби исправља исто, накувасмо се данасРаде смајлији који се пишу од тачака и заграда, ко она три, такорећи прости. Али ови форумски, неће. И ја наравно да знам скоро све смајлије да искуцам напамет, јер сам на почетку ишла са таблета, а форум није био спреман за то, па сам све смајлије морала да кувам јер их нисам видела.
Јесте, да их кувам, у веш-лонцу. :ротф:
Са знањем.Свагдје могу сви да пишу,само још да желеМислиш да овде качимо без знања члана?
Или да овде пишу сви са форума, као на Форумаши који нам недостају?
Нисмо обавестиле АфроСа знањем.
НЕ ИСПРАВЉАЈ!И теби исправља исто, накувасмо се данас
Па не исправљам овде ништа, занимљивије јеНЕ ИСПРАВЉАЈ!
Можда проба нешто да нам каже. :тхинк:И теби исправља исто, накувасмо се данас
Најсмешније је што их ми разумемо...и може да прича шта оће, ја нити могу да кувам, нити да једем.Можда проба нешто да нам каже. :тхинк:
Мени је урнебесно смешно ово са смајлијима. :ротф:
Čudni neki virusi, meni dete od dva povraćanja stiglo za pola dana na infuziju dehidrirano iako je i pio po malo vode.Најсмешније је што их ми разумемо...и може да прича шта оће, ја нити могу да кувам, нити да једем.
А ни ови моји.
Сад размишљам, никада нам од обичног вируса није на оволико дуго нестајао апетит, можда је Корона?
А?Lepa je, Oliver joj zrače.
Čovek je sigurno u čudu ipak lajkovao.
Ово је доброČovek je sigurno u čudu ipak lajkovao.
Oči, oči zrače kučetu.
Samo nam citiraj drugi put,zanimljivije će biti.Čovek je sigurno u čudu ipak lajkovao.
Oči, oči zrače kučetu.
Imam tog loma, i ovde kad sam sa telefona redovno iskače svašta, da se čovek krsti pa se navraćam da ispravljam više puta a ujedno se smejem.Samo nam citiraj drugi put,zanimljivije će biti.
Evo, dan mi je bio divan, presrela sam sa sestričinom čitavo popodne.Samo nam citiraj drugi put,zanimljivije će biti.