Autokorekt greske

Е, можда је Зен тему замислила да качимо оно што се другде деси, али ја на овој теми нећу ништа да исправљам, како исправи, исправио је...
Треба да скупљамо плијен по цијелом форуму :mrgreen:
Може и овај.

Мислиш да овде качимо без знања члана?
Или да овде пишу сви са форума, као на Форумаши који нам недостају?

Раде смајлији који се пишу од тачака и заграда, ко она три, такорећи прости. Али ови форумски, неће. И ја наравно да знам скоро све смајлије да искуцам напамет, јер сам на почетку ишла са таблета, а форум није био спреман за то, па сам све смајлије морала да кувам јер их нисам видела.
Јесте, да их кувам, у веш-лонцу. :ротф:

Раде смајлији који се пишу од тачака и заграда, ко она три, такорећи прости. Али ови форумски, неће. И ја наравно да знам скоро све смајлије да искуцам напамет, јер сам на почетку ишла са таблета, а форум није био спреман за то, па сам све смајлије морала да кувам јер их нисам видела.
Јесте, да их кувам, у веш-лонцу. :ротф:
И теби исправља исто, накувасмо се данас :lol:

Можда проба нешто да нам каже. :тхинк:
Мени је урнебесно смешно ово са смајлијима. :ротф:
Најсмешније је што их ми разумемо...и може да прича шта оће, ја нити могу да кувам, нити да једем.
А ни ови моји.
Сад размишљам, никада нам од обичног вируса није на оволико дуго нестајао апетит, можда је Корона?

Најсмешније је што их ми разумемо...и може да прича шта оће, ја нити могу да кувам, нити да једем.
А ни ови моји.
Сад размишљам, никада нам од обичног вируса није на оволико дуго нестајао апетит, можда је Корона?
Čudni neki virusi, meni dete od dva povraćanja stiglo za pola dana na infuziju dehidrirano iako je i pio po malo vode.

Е, због тога је тема и отворена. Да не заборавимо и да сви наши бисери буду ту.

Back