- Poruka
- 17.475
Da,nudi mi @tab503 za rekreaciju . Mator covjek,nije on za rekreaciju.Е, зинат...ви ће се рекреирате без мене
А ја сагоревам овде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,nudi mi @tab503 za rekreaciju . Mator covjek,nije on za rekreaciju.Е, зинат...ви ће се рекреирате без мене
А ја сагоревам овде.
Aj povescemo i tebe.Није то поента
Uzmi moje neiskorišćene vaučere. Na brzinu sam pošla, nisam stigla da ih upotrebim, a nakupilo se svih ovih godina.Није то поента
Ма нећу сад, изненАђена сам и уврЕђена.Aj povescemo i tebe.
Zabava je što ću čitati vaše greškeИх, па где је ту забава...
Navatacemo te kad tadZabava je što ću čitati vaše greške![]()
Није фер, ја сам га због ове теме укључила...Zabava je što ću čitati vaše greške![]()
Е, нека си јој реклаNavatacemo te kad tad![]()
Mogu i ja, nije problem, samo kad ne koristim telefon da učimНије фер, ја сам га због ове теме укључила...
Е, па, чекамо те...Mogu i ja, nije problem, samo kad ne koristim telefon da učim![]()
Ja sam zbog stranog jezika uključila ovu opciju da mi automatski ispravlja kad pišem.Isključena mi je ta opcija, jer učim dva strana jezika u poslednje 4 godine. A mislim da mi je dovoljno što me google ispravlja kad pišem u docs i sl.
To jeste okej, ali meni bi se mešala dva slična jezika jer oba i dalje učim i onda bi se napravila papazjanija.Ja sam zbog stranog jezika uključila ovu opciju da mi automatski ispravlja kad pišem.
Афро, обожавам теKod mene danas prelepi grašak sa junacima rubicem. Valja drzati krvnu sliku pod kontrolom.
Uz sve to neki novi Župa frikom neverovatno lep sladoled.
Vratila se zlatnaАфро, обожавам те![]()
Муњо, само на мачке мислишДобра мачка, материјал и то, састав, се осети под руком.
Нема шта да се чита.
Прошао врбопуц...ово код тебе је трајног карактераUzvrbopucal sam se?
To hoćeš da kažeš?
ko?Da,nudi mi @tab503 za rekreaciju . Mator covjek,nije on za rekreaciju.
Ti mator a izgleda i ja zaboravila sam ko je nudio
ja mator a ti senilnaTi mator a izgleda i ja zaboravila sam ko je nudio![]()
Jel mora narodna? Može ono na granici pa da nam je Breskvica sredija mator a ti senilna
odlican pocetak neke narodne pesme![]()