- Poruka
- 63.764
Ја сам данас јела коленицу са темом...али сам исправилаNe voliš ti tugu,znam ja
Na kraju će ovde biti samo tvoji i moji citati. Svi počeli da paze šta pišu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам данас јела коленицу са темом...али сам исправилаNe voliš ti tugu,znam ja
Na kraju će ovde biti samo tvoji i moji citati. Svi počeli da paze šta pišu![]()
A jesi zeko. Daj da se zabavimo.Ја сам данас јела коленицу са темом...али сам исправила![]()
Па како да разумеју људи шта сам хтелаA jesi zeko. Daj da se zabavimo.
Krastavac baš volim. Perem,gubim,perem. Iste em na kolutove skroz tanko,tako isto i luk,sastavim začinim . Predobra salata.
Da Bog sačuva što sam nepismena
Ja to samo kad zurimZa sve je kriv autokorekt
Аутокорект је неписмен, ми смо дивне...Da Bog sačuva što sam nepismena![]()
Nije,nego se zezamo. Afro i ja takve bisere napisemo da je šteta da propadnuhahahaha, znači ovde je zaista bitno to![]()
Nije,nego se zezamo. Afro i ja takve bisere napisemo da je šteta da propadnu![]()
Imam ja i te kako naročito kad sam ja u pitanjuKao neko ko piše sa računara, nemam srca da se zezam na račun onih koji pišu uz autocorrect![]()
Imam ja i te kako naročito kad sam ja u pitanju![]()
Dobro došao u klubimabrali ti losu dioptriju?
kad hoces da napisesImam ja i te kako naročito kad sam ja u pitanju![]()
Samo prebaci,gdje god ko napisao. Ovde se bar niko ne ljuti i ne svadja.kad hoces da napises
sad cu da kucam
i on napise
sad cu da tucam![]()
Nadam se da su barake prazneМуж пече бараке, ја спремам пире кромпир.
МасакраМа иди, срећом масакра је водоотпорна, сузе су ми кренуле...већ замишљам две полусисате како шетају градом![]()
Je li bar nekretnina pored neke vode?A šta radim... Odem po hleb i kefir, jer imam paradajz i neku piletinu od kuće. Vratim se, kupila kefir, grčki jogurt i nekretnine. Sad jedem bez leba, napolju je pakao, ne izlazim više.
Jeste, na sto metara od reke, na dva metra od lavaboa.Je li bar nekretnina pored neke vode?![]()
Е, зинат...ви ће се рекреирате без менеMoze ta rekreacija s nekim drugim? Nemoj mi da se s tobom rekreiram ako ikako može.