Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj odgovor mora da je smislio neki moj komsija sa Vracara !?bilo koji oko 3m duzine
Ovaj odgovor mora da je smislio neki moj komsija sa Vracara !?![]()
Ne vidim sta sam loshe napisao.
Posto na Vracharu kao i vetjem delu centralnog BGD su uvede parking zone a u 80% sluchajeva u parking zonama je paralelno parkiranje koje MNOGI vozachi nisu nauchili a ako
nemate blago oklopljeno vozilo rizikujete da vas neko udari dok se uparkirava.
Zato je najbolje imati sto kratje vozilo i parkirati ga na sredinu parking mesta.
Prosechno parking mesto je od 4.5 do 5m. Kad izadjem iz moje kante od 4 i kusur metara ( dobar kusur ) i sednem u neki kratji auto meni milina parkiranje i slichno.
Ako ti treba po gradu .. sto kratji i sto manji auto. Josh ako ubodesh dizela nekog novije generacije ... pun pogodak![]()
Oko redovnog servisa i odrzavanja se konsultuj na drugoj temi, kafana 16 ventila ili auto-radionica.
Najbolji izbor je neki mali dizel, kao npr,
vw lupo 1.4 tdi,ili
panda 1.3 jtd
Komšinica koja vozi smart 800ccm CDI, kaže da troši 3 lit.
Ima servo, klimu, automatik.
Po meni se podrazumeva da auto za grad bude sto kraci, ali je mnogo bitnija i preglednost, automatski menjac (voznja kreni-stani), klima (jara koja izbija sa asfalta, 4/5 vrata, zbog lakseg ulaska u stesnjenim uslovima, potrosnja, rezervni delovi i odrzavanje (zbog, gotovo, svakodnevnog cukanja) ... ne mogu ni da se setim sta bi jos moglo da se uzme u obzir, pa sam se zato i oglasio. Inace, vozim u BG od 18. godine, a sada mi je 59 !
![]()
Mali auto, velike staklene povrshine ...
A sto se tiche a.menjacha.. znash kako, ja ima isti u malo vetjem auto, jasno mi je skroz
koliko je dobro to kreni stani itd... medjutim kako sam pocheo vishe i vishe i vishe da rasklapam menjach i sistem onih lamelica unutra itd... tako sam vishe mishljenja kad dugo stojih a semaforu da bi bilo dobro da ga izbacish iz D u N ( iz drive u neutral ) chisto da ti nebude napeta kochnica, menjac, kardan, ...
Mali auto, velike staklene povrshine ...
A sto se tiche a.menjacha.. znash kako, ja ima isti u malo vetjem auto, jasno mi je skroz
koliko je dobro to kreni stani itd... medjutim kako sam pocheo vishe i vishe i vishe da rasklapam menjach i sistem onih lamelica unutra itd... tako sam vishe mishljenja kad dugo stojih a semaforu da bi bilo dobro da ga izbacish iz D u N ( iz drive u neutral ) chisto da ti nebude napeta kochnica, menjac, kardan, ...
Ја сам мислио да се то подразумева и да то сви радеБез обзира што је аутоматик, у месту се мора убацити у N... сасвим логично и нормално...
![]()
A rezervne delove za njega ce da nadje kad na vrbi rodi grozdje...
90 % km predjem po BG i to, uglavnom, u najvecim saobracajnim guzvama, a o provedenom vremenu u trazenju mesta za parking necu ni da spominjem.
Molim za iskustva vezana za malim / malolitraznim automobilom sa automatskim menjacem
i koja marka / model je za preporuku (iz pouzdanog izvora). Izuzetno sam pragmatican - auto treba samo da mi obavi posao, a o uzivanju u voznji - drugom prilikom !?