- Poruka
- 12.877
Znači ipak dolaziš, sredio si za registraciju?ocu...Novi Beograd...tacnu lokaciju kad nama kazu ja cu vas obavestiti i ko moze neka dodje (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ipak dolaziš, sredio si za registraciju?ocu...Novi Beograd...tacnu lokaciju kad nama kazu ja cu vas obavestiti i ko moze neka dodje (:
sto se tice mog problema sa kocnicama:
otac je zamenio nosace motora koji su skroz propali. Jedan je iskrivio nosac nosaca motora, odnosno mesto gde se postavlja nosac. U jednoj radnji su bili 3200 dinara. U drugoj radnju su bili 2500dinara. I na otpadu je moj otac nasao tri veoma dobra za 600dinara. Dvesta dinara komad. Vibracija je malo smanjena. Posle sam otisao na pregled trapa. Jabucica desna otisla skroz. Leva je isto propala. Spone dobre. Silen blokovi dobri. Ramena dobra. Videcu da zamenim ovih dan/dva te jabucice i da uradim miler i da probam. Ako nije to onda su novi diskovi i nove plocice krive. Skidam diskove i nosim na strug, da vidim jel su krivi. . . javljam sta sam uradio. Na put idem oko 12 aprila, tako da moram da zavrsim s tim sto pre...
pozdrav.
Imam profi coveka za to u Staroj Pazovi. Za taj auto da se chipuje na 110ks izadje 250 eura.
Posledice po motor nema,jedino ako si manijak mozes poderati lamelu,menjac i gume![]()
Masina se zove dinamometar i kaci se na pogonski tocak, i auto se pokrene i vrti valjke i izmeri se stvarna snaga...rekao mi je ime masine i naziv te provere koliko tacno ima konja neki auto. Ova obicna provera i sve to moze da laze. Ima neka specijalizovana, ne tako jednostavna provera.
Trešenja volana zbog amortizera ne bi trebalo biti, jedino se auto prilično ljulja nakon nailaska na neravnine.druga stvar: amortizeri. Da li moze zbog toga? prednji su mrtvi skroz... da l mozda zbog toga trese auto?
Da, svakako da može, pre svega u situaciji kad se to dešava na jednom točku. To ti je na onom Opelu problem? Mwni je bio na prošlom, ta klješta nisu dobra konstrukcijski bila, ali ne znam kakva su kod tebe. Marka?@nesha:
Kociona kljesta. Gumice zamenjenje i sada ima tu dva valjka koja se odvrcu sa imbusom 10. I gumice se stavljaju na ta dva valjka? Znas li o cemu pricam? I skinem oba valjka i vidi se da su osteceni na jednom mestu, odnosno zaglavi se jedan valjak. Kad skinem tocak pogledam da mi spoljnu plocicu primakao uz disk, a druga plocica stoji 2mm od diska, tj. kako i treba da bude....
po tvom misljenju, i misljenju drugih, da li to moze da uzrokuje tresenje auta, volana i papucice za kocnicu? odnosno to blokiranje kljesta?
... na točku, to je uvek manje nego na zamajcu.Masina se zove dinamometar i kaci se na pogonski tocak, i auto se pokrene i vrti valjke i izmeri se stvarna snaga...
Trešenja volana zbog amortizera ne bi trebalo biti, jedino se auto prilično ljulja nakon nailaska na neravnine.
Da, svakako da može, pre svega u situaciji kad se to dešava na jednom točku. To ti je na onom Opelu problem? Mwni je bio na prošlom, ta klješta nisu dobra konstrukcijski bila, ali ne znam kakva su kod tebe. Marka?
Naravno da sam znao da ih je teško naći, zato sam ga i utopio takvog.ok...sutra imamo obaveze, tek iduce nedelje.,..
da li si znao da je puno tesko naci druga kljesta ? :S
zvao sam dosta radnji i niko nema, a ni na otpadima nema. . . imas li predstavu koliko kostaju leva kljesta?
.
Pa nije poenta da nasviras +50KS motoru a da na tockovima ne dobijes nista... na točku, to je uvek manje nego na zamajcu.