Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pojas ti se vezuje u tri tacke. Prva tacka je ona tacka gde se nalazi mehanizam..ta djunta velika mnogo smara i nikad ne vraca kais i odustao sam od toga. Druga tacka je gore na stubu, i treca tacka kod sedista, manje bitno...znaci gledaj da skines sve to i skinuces pojas...posle odmotaj ceo pojas i da probaj da podmazes mehanizam i to je to. Ako nece, a verovatno nece da ti ni to pomogne onda uzmi mehanizam od drugog auta. Preporucujem Volvo. Njemu pojas nikad nije zatezao i ne osetis da ne oko tebe pojas...svaka im cast.
p.s. javi da l pomoglo mazanje da bih ja nasao vreme da to uradim hvala.
Tebi nešto ozbiljno nije u redu. Plina treba da troši do 20% više nego benzina, u tvom slučaju dakle do 11 litara. Sve preko toga je znak da nešto nije u redu. Zato ti slabo i vuče. Meni su recimo prevideli gradsku potrošnju 10, a plina mi troši oko 12. Na benzin mogu da idem 175, a na plin oko 160.
Naleteo sam ranije na netu (nema sanse da se setim gde) na skenirani AM u kome je detaljno testiran benzin vs plin sa dijagramom .. Ako neko ima taj AM iz '68 - '7x neka iskenira barem tu stranu ...
Po stoti put, niklovanje se može uraditi kod nas, ali se ne dobija nikakva garancija, jer firme to rade za delove koji nisu izloženi atmosferskim uticajima. Uz to je i mnogo skupo, preko 100 evra po felni i to bez pripreme.
Постоје полир пасте за фелне које дају изглед фелни као да је никлована. По мом мишљењу то је много боља и практичнија ствар за наше путеве јер је лако поправити услед оштећења.
@damnjan: podmazivanje nije pomoglo... :|
Čekam malo pauze od faxa pa ga rasklapam celog... Generalka, prekucavanje da se sredi papir, ovaj karoserija, farba, možda čak i presvučem unutra... Nije mi lepo ono karirano... Nekako je kao iz '89. Ako budem imao živaca slikaću, možda nekad, nekom zbog nečega zatreba...
P.S. Rekoše mi da kad budem uzimao razvodnu kapu, uzmem silikonsku... Zašto, kakve još postoje, cene... Hvala...
Хммм... пази 'вако... ако би се то радило прво би требало ошмирглати све комплетно (тај сјајни део) па онда полирати. Практично то није никакав проблем и може супер да се одради. Оно што би по мени могло да буде проблем је цена и крајњи изглед. Када се то уради фелна ће ти бити као никлована и не знам колико би то добро изгледало... ако мислиш да би се теби свидело (пошто мени вероватно не би) онда проблем мање. Е а цена је посебна ставка и то не могу да сад лупам али знам да је полирање само рубова око 10ак еура по комаду. Е сад... ако би ти то узео сам да радиш вероватно би те изашло јефтиније... али што се тиче твог питања - да, може да се среди.
Felne prvo odnesite na peskarenje, zatim na farbanje specijalnom farbom za aluminijum i na kraju prešpricajte bezbojnim nitro-lakom. Trajaće vam više godina.
Batice, 4 dobre polovne alu-felne me kostaju izmedju 0 i 100 evara (zavisno od toga da li ce naleteti neki stranac sa alu pa da skinem sa njega ili cu ih kupiti u Platicevu). Mislio sam samo da malcice saniram ove moje, cisto da ne deluju ofucano, a da dajem neku basnoslovnu cifru da bih sredio felne za Golfa - nema teorije