- Poruka
- 85.204
Dada 4k evra farovi a sedišta krpena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je DPF?Ako se radi o dizel motoru ima dva kaisa na pk razvodu.
Jedan ide na alternator i remenicu radilice a drugi na tu istu remenicu i kompresor klime.
Lanac je pogonski.
Nesto malo konstruktivno na forumu a ne samo pljuvacina po DPF-u.
DPF nigde spomenut u tekstu nije tako da mario-sedi 1.Iz polovnih automobila nesavesni vlasnici vade i prodaju i er-begove, nemaju ABS sistem
Nemam vremena za to i necu farbanje i sl...Ja sam juce isao u sabac, koliko ih ima normalnih u bgu
Rece mi jedan majstor riknula zabica, da dodjem sredinom nedelje za dz ce mi napraviti.Duck tape ti ne gine ili kako se već zove, ja prošlog meseca zakačio banderu puče jedna ostale na broju, podigoh ga i natakoh nazad. Ko nov. Jeste malo pipavo i prljavo al drži![]()
Duck tape ti ne gine ili kako se već zove, ja prošlog meseca zakačio banderu puče jedna ostale na broju, podigoh ga i natakoh nazad. Ko nov. Jeste malo pipavo i prljavo al drži![]()
Ne treba trenutno, ali može jednog dana da ode i to drugo. Ništa ne treba bacati, ko zna kad može zatrebati.U domacoj proizvodnji iz Indjije kosta komplet 5600 dinara dok to malo crevo kosta 580 dinara ali ga ne prave za ovaj model creva. Zvao sam i GrandM ovlasceni diler za Ford vozila i oni takodje nemaju taj deo pojedinacno nego samo u kompletu a vid cuda skromna cifra od 28880 dinara za to crevo je zaista skromna.
I sad cekam komplet od 5600 iz kog cu da izvadim ovo malo crevo i da ga stavim u originalno a ostatak mogu da bacim jer mi ne treba.
Samo ti kupuj od taksista tek razrađene automobile ko ti brani?!??I ti savetujes da se kupi auto od prvog vlasnika u Srbiji ..... A ono pola auta u traci i silikonu ....