gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
perofitilj, u NS se kaže lizalica 
ali se kaže klizaljka

ali se kaže klizaljka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo se dotakli plina:
Opel Kadet 1.3 karburator/plin.
kada je hladan vuče svakom brzinom i vuče dosta dobro. Čim se zagreje, štuca kada se polako ubrzava u bilo kojoj brzini.
Recimo, treća brzina, 30-40 km/h, ako malo dodam gas, počne da štuca dok ne postigne visoke obrtaje.
Kažu da je smeša prebogata. Kako se reguliše smeša?
Jeste, uspesno, ako mislis na ovako nesto...za vise inf. http://www.peugeotcafe.com/jel neko nekad pokušavao da napravi masku prednju, od mreže pocinkovane?
Zavrni pa provozaj, ako nece odvrni i tako stalnoKad smo se dotakli plina:
Opel Kadet 1.3 karburator/plin.
kada je hladan vuče svakom brzinom i vuče dosta dobro. Čim se zagreje, štuca kada se polako ubrzava u bilo kojoj brzini.
Recimo, treća brzina, 30-40 km/h, ako malo dodam gas, počne da štuca dok ne postigne visoke obrtaje.
Kažu da je smeša prebogata. Kako se reguliše smeša?
imam problem sa kais za pezo izbacuje mi ga sa lezista , stari zatezac nije bio dobar promenio sam ga i poceo da ga izbacuje , jel moze neko da mi kaze sta moze da bude problem
Elisa
pređi sa VW[/QUOTE
zar bora nije VW?![]()
Pređi sa VW na ... nešto drugozar bora nije VW?![]()
Ja ne bih išao na dijagnostiku. Restartovao bih servis i menjao na 12 500 kilometara.hvala ti znam da resertujem ali brine me zasto sad trazi zamenu ulja na 10.000 i ne na 15.000 kao do sada kad nista nije promenjeno?koliko sad da vozim? znaci da bord komp.nije pouzdan? moram diagnostika obavezno?
uuuuu pa daa, plava boja to srče neviđeno. pa kud plavi uze...Ford Eskort 98 godište, 1.8TD, plave boje
Za noć iscrpi akumulator. Gde li vuče toliko?