На Аудију ми се дешава да температура не прелази преко 60 степени... стари тврди да је све ок и да се он хлади при великој брзини (на аутопуту), али он не прелази 60 степени ни када сам на магистралном путу, па чак ми и пар пута у граду (када сам обраћао пажњу) није прешао 60... Е сад... прво сам сумњао да је црк'о показивач међутим има он своје ''периоде'' када показује нормално 90-100... просто нисам могао да сконтам никакву зависност зашто би једном показивао 60, а после 90 осим можда да кажем те неке спољашње температуре...
Рецимо недавно сам рано ујутру (око пола 7) кренуо ка Свилајнцу... Панчево-Ковин-Смедерево-аутопут-Свилајнац. Није прелазио 60 степени... а онда сам се враћао истим путем, али је било око 12х и рецимо да је било доста топлије и онда је показивао 90-100...
Зашто то све видим као проблем... па скала му иде од 60... значи када скала не би имала бројеве него боје ту би било плаво... има ли неко некаква искуства или идеју шта би могло бити? Иначе за оне који не знају или су заборавили ради се о А4 1,9ТДИ 2000год.