- Poruka
- 239.032
Video sam to u Auto centru u Partizanskoj. Za tvoj auto treba?Možda nije za ovde. Pa nek dlugomir premjesti ako trebaGdje se u NS imaju kupiti nove ratkapne. Ali da imaju oznaku automobilske marke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video sam to u Auto centru u Partizanskoj. Za tvoj auto treba?Možda nije za ovde. Pa nek dlugomir premjesti ako trebaGdje se u NS imaju kupiti nove ratkapne. Ali da imaju oznaku automobilske marke.
Da.Video sam to u Auto centru u Partizanskoj. Za tvoj auto treba?
DaVideću sutra to tačno, a ako ne onda Najlon. Beše točak 15?
Letva volana u kakvom ti je stanju? I servo pumpa?Zamenih zglob i prestale vibracije,ali se cuje sad zujanje-skripanje kad se mota levo-desno,od kad krenuh po majstorima sve lancana sranja
Hvala.Originalne su originalne i mogu se kupiti samo kod ovlascenog prodavca po paprenoj ceni.
Ja imam drugara koji ima polovne ratkapne ali originalne za sve vrste automobila.
Obicno kosta komplet 2000 din ali ima i skupljih ali i jeftinijih a sve je u zavisnosti od toga sa kog su modela i u kakvom su stanju.
Ne znam proveravacu sad i to,kako da se desi bas sve posle neke zamene koja nema veze s timLetva volana u kakvom ti je stanju? I servo pumpa?
U prodavnicama stvarno nema obeleženih (bar ja nisam našao), ali na Najlonu možeš kupiti ratkapnu i dobiješ posebno i oznaku koju posle staviš. Za 1200 možeš kupiti ove:Hvala.
Znam, al zairitira ponekad... Kad pustim pa pritisnem kvacilo sve super sve ok :O Mislin to retko kad se desi... Provericu i ulje kociono... Mozda je i sinhron, mada nema efekta sa medjugasom xDKad je ugasen, a sve ide normalno, meni to govori da problem nije od rucice do menjaca, odnosno sa sajlama, drzacima sajli, itd. Znaci, problem je sa kvacilom ili menjacem. Meni na Meganu isto tako, dodje do pola, ponekad zapne treca, evo vec godinama, tako da vozi i uzivaj. Majstor mi kaze da je najverovatnije do menjaca.