Sta znaci kada se upali lampica motora na astri g ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bacanje je do reglaze trapa , verovatno je otvoren malo vise prednji krajJA danas provozao Audi A6 jer su me zamolili da vidim dali ide kako treba i kad sam se vracao upadnem u kolotrage od kamiona i pocnu da me bacaju toliko da sam morao da zakocim ismanjim brzinu a onda sam pokusao da cimam auto levo desno na volanu i sve je bilo ok.
Istom putanjom moj Golf sa 18" tockovima ne baca ni malo sto je znak da su opruge na ovom A6 verovatno oslabile.ai amortizeri s njima.
Ocigledno nisu ista opterecenja, mozda je jedan lezaj losiji ili nesto drugo pa koci .... nepotrebno zamaras mozak.Данас сам мењао кочионе плочице (напред) на колима. Подигао предњу страну на клоцне, скинуо све, и точкове и дискове. И онда сам нешто упалио ауто и приметио једну занимљиву ствар.
У леру се наравно окрећу главчине точкова, али оно што не разумем је зашто се лева, возачка, једва врти, а десна се окреће као луда?
Зар не би требало, пошто нема никаквог оптерећења ни са једне стране, да се окрећу једнаким брзинама?
Ocigledno nisu ista opterecenja, mozda je jedan lezaj losiji ili nesto drugo pa koci .... nepotrebno zamaras mozak.
Leva se jedva vrti i sa te strane su plocice manje potrosene?! Da su sa te strane plocice vise potrosene, onda bi logicno bilo da blokiraju klesta.