argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.504
Ok, nije veliki problem, ali ako ja za 2 min voznje vidim nesto tako ocito a on nije video - ko zna sta jos nije video.Lezaj nije nista, to je najmanji problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, nije veliki problem, ali ako ja za 2 min voznje vidim nesto tako ocito a on nije video - ko zna sta jos nije video.Lezaj nije nista, to je najmanji problem.
...pa jbg to nisu nova kola, ako imas veci budzet onda mozes da gledas i detaljnije nedostatke, sa time se slazem.Ok, nije veliki problem, ali ako ja za 2 min voznje vidim nesto tako ocito a on nije video - ko zna sta jos nije video.
Ovde jedino ti nešto muljaš.Daj jedan jedini oglas da se uverimo u ovo sto opet lazes.
Ma kojih 160 000 to proslo 300 minimum.Fiat zvani 500 problema. U oglasu 160 tkm a kod gige u šupi remontovan kompletan trap
Kakvi su to putevi po švici kada se kompletan trap raspadne na 150 tkm?!??
Pogledajte prilog 1478008
Pogledajte prilog 1478009Pogledajte prilog 1478010
Ja sam mu menjao ramena na 100k i lezaje na amortizerima a I auspuh ..Fiatu se češće menjaju delovi.. Sve je to normalno za Fiata ne baronisi ..Da je mecka u pitanju bilo bi čudnoFiat zvani 500 problema. U oglasu 160 tkm a kod gige u šupi remontovan kompletan trap![]()
Kakvi su to putevi po švici kada se kompletan trap raspadne na 150 tkm?!??
Pogledajte prilog 1478008
Pogledajte prilog 1478009Pogledajte prilog 1478010
Ovo bas i nije tako, za lezece policajce. Kod nas ih ima mnogo vise. Stvar je u tome da imamo neki budzet za unapredjenje bezbenosti saobracaja, koji se puni od kazni (30%). Taj budzet moze da se potrosi na saobracajnu signalizaciju i lezece policajce. Ne moze da se trosi na izgradnju trotoara, sto je glupo. Pola ulica u Srbiji u manjim mestima nema trotoar.Nije baš tako, ali kao što rekoh trapovi im nikad nisu bili bog zna kakvi. A onda nemojmo zaboraviti da ni napolju putevi nisu baš svuda ravni kao pista. Tome dodati i gomilu ležećih policajaca svuda. Oni doduše spašavaju decu, ali sahranjuju trapove.
Bem li ga ali je propustio ulje i nauljio lamelu koja je bila kao nova.Potisni ležaj ne može da propiša ulje.
Semering popusti, nema veze druk lezaj on se cuje u leru kako zveci.Potisni ležaj ne može da propiša ulje.
To je otišao semering radilice koji se inače menja na nekoj km zajedno sa lamelom, mora i zamajac da ide dole. On vrisne i kada se vozi na plin recimo. Hoće i semering menjača da vrisne isto pa izađe ulje. U oba slučaja ode i lamela...Bem li ga ali je propustio ulje i nauljio lamelu koja je bila kao nova.
Uglavnom se morao skidati menjac pa sam ga nosio u Sabac gde su to promenili sa sve rukama za 50€.
I posto je kvacilo bilo dobro stavio sam na lamelu nove obloge koje su bolje od fabrickih i novo ulje u menjacu sa nekim aditivom koji pospesuje podmazivanje i evo dve godine ga vozi i sve je extra.
u svajcarskoj bas lose odrzavaju vozila, isto kao i kod nas varaju u ovlastenim servisima. upisuju a ne mijenjaju...Nov auto po švajcsrskim putevima ne može da sastavi ni 150 tkm?