AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

To su mozda ove stare nove su napravili sve da crknu posle 5 godina tj cim izadju iz garancije bez obzira na proizvodjaca. Tako tvrdi lik koji je ovlasceni serviser za vise renomiranih brendova.
Rasturao sam jedan Miele robot usisivač, unutra samsung. Rasturao sam jedan filips led tv - unutra samsung panel i pozadinsko osvetljenje hehe :D

Dule nemaš pojma apdejtuj se malo, siđi sa golfa 4 stadijuma :D
beko-prosmart-inverter-LP.jpg

Poslednja izmena:
Netacna informacija a pogotovo ova za motor.
Samo LG i Samsung daju garanciju od 10 godina na motore jer su invertorski.
KAd budes probao Mielel onda ces shvatiti o cemu pisemo.
A samo slusaj majstora koji uopste ne mora biti merodavan.
Slazem se da je novija bela tehnika manje kvalitetna i da manje traje ali kod Miele masine je lezaj bubnja duplo veci nego kod ostalih ves masina,kazan je od kvalitetnijeg materijala,creva su od kvalitetnije gume u sta sam se uverio kad sam na mojoj jednom otvorio poklopac i to je ispod sve kao prvog dana i ni prasine nema.Limarija je bolja jer znate i sami da hoce da trule ves masine usled vlage u kupatilu ako tamo stoje.

Daju i Indesit/Ariston/Whirpool video sam.

Rasturao sam jedan Miele robot usisivač, unutra samsung. Rasturao sam jedan filips led tv - unutra samsung panel i pozadinsko osvetljenje hehe :D

Dule nemaš pojma apdejtuj se malo, siđi sa golfa 4 stadijuma :D
Pogledajte prilog 813053

Pa opste je poznato da nemac samo rebrendira kinesku robu. Nista od tehnike bele televizora itd se ne proizvodi u Nemackoj.

Sve je u Kini. Nemac samo lepi etiketu na tudju robu i cepa po usima.

Al ne mozes ti to nekim ljudima objasniti :)

I tu su se nemci pokazali, izmišljali toplu vodu a prodavali staru tehnologiju 20 godina. Hiljade nemačkih automobila truje našu decu i dan danas! Sav nemački otpad će kod nas da završi! Puni oglasi uglancanih nemačkih krševa! Gledam ovih dana oglase ŠIJU SEDIŠTA i volane! Pola od rupičastog pola od onog najjeftinijeg skaja crne boje zamenjeno. Normalno utegnut samo 123 iljade :D

Ja kupio Bosch i Samsung šrafljeno u kini i ne valja ništa, kupovao sam i pre kada je Bosch bio iz nemačke i isto ništa nije valjalo. Ali otprilike potrošiš pola života i shvatiš da su te zeznuli lopuže a oni se obogatili.
Naravno da ne izlaze ljubičice ostalima iz auspuha ali se zna ko je lopov i prevarant kada se tiče emisije otrovnih gasova - tu su nemci No1!
Upravo taj nemac je smislio sve te prevrare počev od EVRA!

Idi popij koje pivo pa se malo smiris.
Vidim da ti nije bas dan.
Jel znas ti otkad se delovi raznoraznih proizvodjaca rade u Kini?
Maltene na svaokom proizvodu ces da procitas sa je proizveden u Kini a sto se zagadjivanja tice nisu nemci jedini i svi zagadjuju samo sto su nemci prvi nahvatani da to rade pa je sad tebi reper ko zagadjuje a zagadjuju svi a najvise kineske fabrike u Srbiji.
Evo Imlek je nekad prodat Subotici da bih juce cuo da su ga kupili kinezi.
Znaci neces piti i jesti njihove proizvode jer su kineski?

Pa nemci su prodavali zastarelu tehnologiju kao nešto najsavremenije i super ekološki pa su zato navatani, trovali su kako stigneš. Ovi drugi ulagali pare u razvoj (što je za nemce čist gubitak profita jelte) evo ja danas vozim NENEMAČKI auto koji po gradu troši 5,5-6 litara benzina a na otvorenom 4,5-5l. Što bi nemci rekli SVEMIRSKA tehnologija :lol:

Ja kupio Bosch i Samsung šrafljeno u kini i ne valja ništa, kupovao sam i pre kada je Bosch bio iz nemačke i isto ništa nije valjalo. Ali otprilike potrošiš pola života i shvatiš da su te zeznuli lopuže a oni se obogatili.
Naravno da ne izlaze ljubičice ostalima iz auspuha ali se zna ko je lopov i prevarant kada se tiče emisije otrovnih gasova - tu su nemci No1!
Upravo taj nemac je smislio sve te prevrare počev od EVRA!
Zavisi sta masine za pranje sudova su dobre alat ok ali plavi ovaj drugi je hoby ...Fein i Festool je pojam alata kao i Hazet za ključeve sve su to nemci ..ja kad sam kupio masinu od Fein superwire za skidanje sajbi pre jedno 15g kostala me 2000€ garancija 6g ..crkla nakon 4g ali dobio novu u roku 24h i to na vrata mi doneli uz izvinjenje i ako mi je pokisla , bez reci maila pisma ili bilo cega drugog ..Probaj to sa nekim drugim da vidimo koliko mailova ces morati pisati i koliko vremna ce potrajati ..Punac mi imao alat Hazet na njemu pise W Germany iz bog te pito koje godine , Kaze dozivotna garancija i da mi demonstrera poceo da skace na njega , puce ..Covek u prodavnicu i odmah mu dali novi... probaj to sa nekim drugim brendom ..itd ..

A pa to bilo tako nekada, probaj danas nešto nemcima da reklamiraš? Ja reklamirao posle nekoliko godina potpuno trulu rernu sa rupama šporeta Bosch plaćenog novog 800 evra. Rekli da je to moj problem i sredine u kojoj živim. Lopovi.
Pogledajte prilog 813827Pogledajte prilog 813829Pogledajte prilog 813830
Bosch nije premijum brend prave sve i svasta i tesko je tu reklamirati bilo sta ... ali zato trebas platiti extra da bi dobio premijum brend I onda nećeš imati tuh problema .. ja imam altat i Fein i Milwaukee razlika je skoro 2x u ceni mada je i Milwaukee jako dobar brend servis im nije ni 10% od toga sto imas kod Feina ..npr punajaci im ne pune kad temperatura padne blizu 0 Fein puni i na -13 ..punjaci im pune 10v baterije od 4mA sat vrrmna Faim og 18v 4mA 15min itd da ne govorim o ostalom... samo treba zveknuti 400€ za Fein bušilicu ...

Bosch masine za sudove
Simens sporet
Frizider Electrolux
Ves masine Aeg /Electrolux ista firma
Svako ima nesto u cemu je dobar Miele sa druge strane nece izbaciti nista ako nisu sigirni da je dobro ...ovi ostali to rade u tome je razlika .. Mada ima fruzidera boljih od Miele koji su se specijalizovali za njih ali i kostaju vise .. npr Liebherr

Verujem da je bosch dobar u šibicarenju i džeparenju.
Zavisi za sta nesto prave dobro nesto prodaju na račun brenda ...to ti je isto kso da kupis Armani sat samo zato sto se zove Arman i onda mislis da imas dobar sat a nemaš jer oni nemaju veze sa satovima vec koriste ime da bi zaradili pare ...Moras malo da se informišes kad kupuješ

Back