AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Iskreno, ne vredi. Da je Porche 911 ili slican auto, koga mozes da posedujes 50 godina, p ajde. Ovaj sad krece u zonu kvarova, a delovi mogu misliti koliko kostaju... Jer ovo je socijalni porche, za svaki dan, a ne za vikend voznje all time rounder
Dizel je ovo 3.0d 240ks standard 310ks .. Jbg skupo jeste ali je vrh bolje dizela u klasi teško da ima

Evo, vam, još jedan E200 5/2015 km 500k za 8soma
Screenshot_20190911_080723_dk.dba.android.jpg
Screenshot_20190911_080723_dk.dba.android.jpg
Screenshot_20190911_080602_dk.dba.android.jpg
Screenshot_20190911_080602_dk.dba.android.jpg

Informisi se malo,ima dosta ljudi preko koji putuju svaki dan,kad sabere koliko ga kosta stan ili kuca u velikom grau,ispadne isplativije voziti se sat ipo nego preseliti se.
To i nije lose,ako je presao 500k po otvorenom putu.Veci je problem kad auto predje polovinu toga u iskljucivo gradskoj voznji...
To ti je Flex taxi oni rade za bolnice voze pacijente na preglede ili iz bolnice u bolnicu .. nije to strasno za ovde mogu oni i po 200k za godinu.

Informisan sam odlicno kako se zivi u inostransvu. To je bas retkost, da neko toliko putuje. Nisu oni bas ludi i glupi da minimum 4 sata dnevno gube u putu, plus troskovi goriva, plus amortizacija, itd. Pored dobre mreze auto puteva, npr. u Nemackoj, ima dosta deonica van auto puta, pa, radovi, pa ogranicenja, pa zastoji i guzve, jednostavno se ne isplati, 8,5h na poslu, + 4h puta, to je minimum 12,5h dnevno, odnosno, od npr. 7 ujutru do pola 8 uvece, a gde je vreme za porodicu, itd.?

Kod nas je problem sa homologacijom, kao sto rekoh. Ako je izasao kao putnicko, mora da bude registrovan kao putnicko, da ima sva sedista i pojaseve, ako je izasao kao teretno, a prepravljen je u putnicko, mora da se vrati u fabricko stanje.

Ja sam racunao grubo cenu Insignije, PDV, i ostali troskovi sigurno nisu ispod 800e, + prevoz + jos po nesto, ajd da kazemo maksimalno 5500.
Ja sam uvezao teretni kombi koji je imao stakla i prepravljen je sa teretnog na putnicki a ubacili smo sedista i pojaseve iz drugog takvog i zaveli ga na 8+1.
I sad imam homologaciju da je kombi registrovan za 8+1 a sedista nemam jer sam ih vratio. Kod nas su bas skupa pa sve gledam hoce li naleteti neka po normalnoj ceni.Bar kad se radi o Vivaru.

Back