- Poruka
- 239.128
Zašto prstenje vezujete samo za žene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4 dizne za plin 70€ sa ugradnjom,i ko ce to da da dve godine garancije na ceo sistem ,i ok evo posle dve godine da krenu kvarovi na novom licno ugradjenom i dato 500€,u odnosu na vec ugradjen i ustedu od tih 500€,pa evo izvadim bacim ugradim nov ni tu ne vidim ispalu,al sto bih kad imam i atest jos 4 godine i na ovu kilometrazu ko zna koju ustedu na plinuJbg ja ih poznajem i znaju da imaju dobre primerke ali ko ti je kriv kad ne citas sta se pise po forumima.
Pravilo je da se ne kupuje auto sa vec ugradjenim plinom.
Nije taj plin bezveze ugradjen i to se vozi mnogo vise km nego sto mislis.Pritom gore ventili,dihtung glave,dizne benzinske stradaju a da ne pricam o plinskim gde jedna kosta 80€ pa eto i taj kompjuter zna da crkne...
Pravilo je da se kupi benzinac bez plina pa da ga onda ugradis ako ti je bas neophodan jer imas garanciju na taj uredjaj dve godine,imas jeftine dizne gde jedna nova kosta 20€ i imas servisnu podrsku gde hoces dok za te strane uredjaje mnogi nemaju dijagnostiku.
E sad to za dasku si sam kriv sto im nisi rekao da ti daju pare pa ces je sam kupiti a da si bio dosadan uplatitli bi ti na racun.
Ne branim ih koliko ih razumem jer pravo je pitanje za koliko su kupio taj auto i da li je bila povoljna cena.
Kako isto?odnosu na vec ugradjen i ustedu od tih 500€
Da li je uopste bezbedno plin voziti, u smislu snage kola? Gledao sam test nekog Fiata mozda Tipo, 120 i kusur konja sa bezninom, 90i nesto na plin :O Pa kad se potrpate svi u kola, kilavo to postaje za magistrale...
Kod savremenih sekventnih plinskih uređaja ukoliko je sve podešeno kako treba razliku u snazi ne bi trebao ni da osetiš.Na štoperici bi recimo pokazao da otprilike pola sekunde slabije ubrzava do stotke.Da li je uopste bezbedno plin voziti, u smislu snage kola? Gledao sam test nekog Fiata mozda Tipo, 120 i kusur konja sa bezninom, 90i nesto na plin :O Pa kad se potrpate svi u kola, kilavo to postaje za magistrale...
Problem je što mnogi u pretragu na netu stave granicu 200k i onda ako recimo staviš 205 malo ko te i vidi.Jbg to je tako kad svi varaju onda tih tvojih 200k izgleda mnogo..![]()
Razumem ali to nije prava ponuda.. Da je to realna km onda bi razlika u ceni gurala ljude da gledaju malo veće km ovako kad svi skidaju nema tu prostora za nekog ko to ne radi..Problem je što mnogi u pretragu na netu stave granicu 200k i onda ako recimo staviš 205 malo ko te i vidi.
P niko ne razume vuces na svoju vodu netacnim informacijamaCovece pa ti nista ne razumes sta sam ja napisao!!!
Moze zavisno od sistema koji je ugrađen . U startu se gubi min oko 15% na samo gorivo.. Plin je 10% lošiji energetski plus na samom sagorevanju se gubi 4-5%... Tako da idealno na ovom od 120ks bi, bilo negde oko 102ks na plin..nemoguce da je tolika razlika?
Covece jes ti jeo neke bunike?P niko ne razume vuces na svoju vodu netacnim informacijama
Jbg ja ih poznajem i znaju da imaju dobre primerke ali ko ti je kriv kad ne citas sta se pise po forumima.
Pravilo je da se ne kupuje auto sa vec ugradjenim plinom.
Nije taj plin bezveze ugradjen i to se vozi mnogo vise km nego sto mislis.Pritom gore ventili,dihtung glave,dizne benzinske stradaju a da ne pricam o plinskim gde jedna kosta 80€ pa eto i taj kompjuter zna da crkne...
Pravilo je da se kupi benzinac bez plina pa da ga onda ugradis ako ti je bas neophodan jer imas garanciju na taj uredjaj dve godine,imas jeftine dizne gde jedna nova kosta 20€ i imas servisnu podrsku gde hoces dok za te strane uredjaje mnogi nemaju dijagnostiku.
E sad to za dasku si sam kriv sto im nisi rekao da ti daju pare pa ces je sam kupiti a da si bio dosadan uplatitli bi ti na racun.
Ne branim ih koliko ih razumem jer pravo je pitanje za koliko su kupio taj auto i da li je bila povoljna cena.
Bzvz pises,ovde sam uzeo sa plinom i ustedeo 500€ i za atest,a ti opet teras svoju pricu da se neko zajebo,ne zanimaju me tvoje dizne od 320€ kapiras,dve godine su prosle bez problema sa plinom,znaci cemu garancija,jel sad ti razumes i opet ako je plin bio ugradjen,kako da za njega nema majstora ,a ako ja isti taj plin ugradim bice?xaxaCovece jes ti jeo neke bunike?
Sta vucem na svoju vodu?
Jel si toliko ogranicen da ne shvatas da pisem da treba da se kupi obican benzinac na oglasima u Srbiji?
Koliko ti treba da shvatis da pisem da se onda treba ugraditi plin gde dobijas garanciju dve godine i da je taj plin zahvalniji jer imas delova na svakom koraku i majstora koji ce znati da ga poprave?
I?
Sta ja tu vucem na svoju vodu?
Nit imam benzinca trenutno nit pisem o mojim kolima. Dajem dobar savet a ti ocigledno zaslepljen mrznjom prema uvoznicima i prodavcima ne mozes da shvatis da neko pise normalno.Spominjes 70€ za dizne a ja o tome i pisem jer ti si kupio auto na domacim tablama sa ovde ugradjenim plinom a da si ga uzeo iz uvoza dizne bi te kostale 320€.
Jel si sad konacno shvatio?